torsdag 30. april 2015

Fuskepels pledd

Vi har både ullpled fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute. Se vårt store utvalg! Luksuriøst pledd av mykeste fuskepels. Et vakkert accessoir som nesten ser ut som ekte pels og gir hjemmet ditt et pust av luksus.


Fuskepels pledd

Herlige å ha i sofakroken! De myke saueskinnene skaper en varm og hjemmekoselig stemning. Hos Rusta finner du feller i både ekte saueskinn og syntetiske materialer. Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design.


Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Hev hjemmets kosefaktor med et fint pledd. Vi har massevis av flotte pledd som du kan legge på sofaens armlene, i fotenden på sengen eller på utemøblene dine.


Fuskepels pledd

Her finner du flust av pledd til hjemmet ditt. Et deilig pledd eller teppe kan gjøre underverker for sofaen. Handle trygt på jotex. Deilig og mykt pledd laget i polyester og pelsimitasjon. Vaskes på finvask grader.


Med vakkert utseende, ser nesten ut smo ekte pels, kjennes herlig mot huden og er litt av et blikkfang. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Fuskepels pledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rask levering, fri frakt og bytte i butikk. Kjøp enkelt på nett nå.


Unn deg selv en julegave på Cubus. Reserver varen online hent i butikk. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Passer like fint i stuen som på soverommet, både hjemme og på hytta.


Forsiden er i imitert pels og baksiden i microfiber. Egnet for maskinvask, grader. Bruk gjerne mykningsmiddel for å minske statisk pledd. Pleddet har en grå melert farge. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events. Fyll i feltene nedenfor og trykk på Lagre. Et pledd i myk fuskepels med ensfarget bakside i sateng. Din vurdering vil da bli publisert for alle kunder.


Fuskepels pledd

Vi forbeholder oss retten til å ta bort vurderinger med innhold som. Nydelig mykt og lunt pledd i fuskepels med velvet bakside. Passer perfekt for en kosestund på sofaen eller som cover i sengen. Til og med dekorativt når det ikke er i bruk - som en del av interiørdesignet. Røverpris for denne størrelsen på pledd.


Pels pledd 130cm x 180cm Mørk grå. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Lokal interiør og klesbutikk i hjertet av Hallingdal, Gol. Merkene vi fører er blant annet Holzweiler, Arnie says, Line of Oslo, Ane Mone, Basic Apparel og mye mer. Kompletter interiøret med myke og varmende pledd i alle rom!


Tekstiler gir hjemmet en varm og innbydende atmosfære og du skaper enkelt struktur ved å plassere pledd på sofaer og lenestoler. I våre varehus finner du ensfargede og mønstrede pledd i forskjellige materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg