mandag 27. april 2015

Dekkbeis eller maling

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Rask levering og super service! Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring.


Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Hos Maxbo finner du et utvalg i dekkbeis. Kjøp på nett eller i butikk. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis, og lengre nedbrytningstid.


Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling : Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde.


Dekkbeis eller maling

En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også.


Ny banebrytende teknologi gjør DRYGOLIN Nordic Extreme til Jotuns beste maling noensinne! Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Dekkbeis eller maling

Täcklasyr = dekkbeis. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang. Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Hører de som bruker dekkbeis si noe ala dette om maling : Å, da må du skrape før eller senere. Det slipper du hvis du har brukt dekkbeis ! Hvis dette er et problem, hvorfor bruker da folk tusenvis av kroner på malingsprodukter?


Og blir det aldri aktuellt å måtte skrape dekkbeis etter et visst antall strøk? Jeg vil ikke bruke verken maling eller dekkbeis , for det er kommet et produkt i handelen som heter Tjæralin, den har jeg brukt på terrassegulv og er mer enn fornøyd. Kan blandes i mange farger, en litt mørk farge vil dekke skjolder, snakk med faghandelen, der får du råd om dette.


Dekkbeis eller maling

De vanligste typene er er fuktblærer, solblærer eller linoljeblærer. Solblærer oppstår når maling som bare er skinntørr utsettes for solpåvirkning. Det er bare det siste strøket som blærer. Slike blærer punkterer når man trykker på dem og de klistrer seg da fast til underlaget. Linoljeblærer forekommer særlig på solutsatte steder.


Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis. Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen.


Dekkbeis eller maling

Se beste pris på Jotun Drygolin Oljedekkbeis (liter). Dekkbeis kan du bruke på uhøvlede materialer. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Butinox Futura Maling har en meget god værbestandighet og lang holdbarhet.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg