mandag 6. april 2015

Faspanel malt

FASPANEL MALT KVISTFRI FINGERSKJØTT I FASTE LENGDER. Mye benyttet i eldre hus, men har. Kan også bestilles malt eller beiset i valgri NCS farge eller hardvoksolje.


Smal, elegant faspanel med en V-form i skjøtene. Sett ditt personlige preg på interiøret ved å male, beise eller lasere i trendy farger.

Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Hvitmalt panel fra Moelven i furu for stående eller liggende montering på vegg eller tak. Faspanel har en liten skråkant på hver side av bordene.


Benyttes både på vegger og i tak. Bjertnæs malt panel er tidsbesparende, og gir god økonomisk lønnsomhet. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel.

Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Panelet har en rett forside med skrå kanter på begge sider (fas), noe som gir en liten skyggeeffekt.


Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for hus og hytte. De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel. De fleste profiler leveres i gran og furu. En flott alternativ hvis man ikke ønsker.


Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: mal. Heldekkende hvit er tidløs og et naturlig alternativ til malte trefiberbaserte interiørplater. Malt panel finnes som heldekkende hvit eller i andre dekkende farger. Lasert panel har en vokset, transparent hvit overflate. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige.


Takbordene leveres i en delikat og tidløs hvit farge som passer i taket. De er ferdig malte fra fabrikken og fremstår med penselstrøkstruktur.

Du får et inntrykk som om du hadde malt bordene selv, men det blir ikke malingsøl på gulvet eller merker i taket etter ujevn maling. Du sparer deg for mye merarbei og kostnadene til maling og. Kløfta, Nannesta Fetsun Lillestrøm, Halden, Tobøl.


Alltid noen som kan hjelpe deg. Fra vårt produksjonslokale i Valdres industribehandler vi alle typer panel til hus, hytte og andre bygg. Ved at panelen allerede er behandlet før montering vil du kunne spare tid og penger, i tillegg til å få et bedre resultat! Ved malt panel bør siste strøk tas etter montering, for å dekke endeved og kuttflater. Panel kan brukes som kontrastvegg, i taket, i hele rommet, stående eller liggende, opp til brysthøyde – eller akkurat slik du vil for å gi rommet et personlig preg.


Hva vil du si med rommet ditt? Panelene lagerføres i både skygge skrå og faspanel. Dermed er all kvitgulning eliminert.


VYRK industribehandler alle typer utvendig kledning til hus, hytte og andre bygg. Spar tid og penger, få et bedre resultat. Talgø Takpanel er av høy kvalitet og har års garanti. Lysekte- gulner ikke.


Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg