torsdag 30. april 2015

Kjøkken norema

Kjøkken norema

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Les mer og se utvalget her. Start chat Start chat.


Kjøkken norema

Vi flatpakker kjøkkendrømmen og gjør den billigere! For at du skal kunne velge akkurat det kjøkkenet du ønsker kan Norema tilby deg et rikt utvalg sammensatte skap i Home Collection eller du kan gjøre litt av jobben selv og velge flatpakkede kjøkken -sortiment Basic Collection - valget et ditt! Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken! Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Kjøkken norema

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Norema har ulike fronter og mer enn håndtak å velge mellom.


Norema kjøkken kommer i alle slags former og størrelser. Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Vi selger både kjøkken , baderomsinnredning og garderobeløsninger. I og med at kjøkkenet er et så viktig rom i hjemmet, drømmer mange om å få lage sitt eget kjøkken tilpasset akkurat sine egne behov og i den stilen man foretrekker selv.


Enten du ønsker et moderne kjøkken , et kjøkken med landing stil eller et klassisk kjøkken , har du et bredt utvalg å velge mellom på IKEA. I følge en tømrer og kjøkkenmontør er det ett godt kjøkken. Men frontene er stygge, så de har jeg malt. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Produksjonstiden på et JKE- kjøkken er normalt 4–uker. Hvert kjøkken blir produsert på bestilling ved fabrikken i Nordjylland. Arbeidet på fabrikken starter først når vi vet hva du vil ha, og leveringstiden avhenger derfor av hvilken løsning du har valgt.


Hele prosessen for å få nytt kjøkken tar vanligvis 2–måneder. Solbakken har jobbet som kjøkkenselger og erfart at med en nøyaktig målejobb kan en komme seg unna med å kun kjøpe nye fronter. Dermed kan du sette Norema -dører på ditt Sigdal- kjøkken. Jobben med å skifte frontene krever likevel litt ekstra av den som skal pusse opp. Norema er en landsdekkende kjede med egeneide kjøkkensentra, samt forhandlernett, hvor man markedsfører og selger både via det profesjonelle nybyggmarkedet og direkte til forbrukermarkedet.


Norema er heleid av svenske Nobia AB, som med sine over varemerker er Europas største konsern innen kjøkken , bad og garderobe. Vi var i kontakt med flere aktører, og valget falt på Norema. De har kanskje ikke en like sterk posisjon i forbrukermarkedet som oss, men det var viktig for oss å ha en kvalitetsleverandør i ryggen med produksjon i Norden.


Norema har laget kjøkken i årevis, og vi var trygge på at vi fra første dag kunne tilby god kvalitet, sier Alme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg