mandag 27. april 2015

Betonglook maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Drømmer du om vegger med en røff betonglook ? Ett strøk er som regel nok og tørketiden er på timer.


Er et betongprodukt som påføres som maling. Normalt gir ett strøk ønsket overflate, skal flere strøk påføres vent i ca. Anvendelsestemperaturen skal være på min. C, dette gjelder også underlaget.


Unngå å stryke Hey’di BetongLook på varm mur eller i sterkt solskinn. Begynn ved et hjørne og arbeid deg bortover. Heydi BetongLook blandes med vann og gir en overflate som ser ut som støpt betong. Påfør malingen på kryss og tvers, og unngå bare å legge på horisontalt eller vertikalt.


Vær raus med maling og la det bli uthevinger og nivåforskjeller i malingen. Så lenge malingen ikke renner, kan du ikke legge på for mye. Jo mer struktur du lager, jo finere blir det når malingen tørker. Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Hey’di AS til å kontakte deg vedrørende din forespørsel.


Betonglook maling

Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi. Produktet leveres i fire naturlige farger: Granitt, betong, skifer og lava. Hey’di Betonglook er per i dag kun til salgs hos Maxbo, og boksen med kilo koster 3kroner. Det har vært en fantastisk respons fra kundene, sier Marianne Fischer Paulsen, kategorisjef for blant annet maling i Løvenskiold Handel. Betonglook er en viktig trend i tiden, og mange synes det er ekstra morsomt å kunne lage den selv.


Vasen fikk betonglook ved bruk av Vintro kalkmaling. Her er det fargen Paloma som brukes til første strøk. Så første skritt blir å dekke plata med maling.


Forside Tapet, farge og maling Hvordan skape betong-look på vegg ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Mal deg til betonglook ! Først og fremst er det jo om å gjøre å få et dekkende resultat.


Når du er ferdig med det første strøket, skifter du farge, og går over der det ikke dekker helt. Så er det bare å bruke de forskjellige fargene litt vekselvis på kryss og tvers for å bygge tekstur. Kalkmaling er en maling basert på kalk og naturlige fargepigmenter, noe som gir en spesiell dybde i fargene.


Betonglook maling

Supermatt maling med overflate som gir assosiasjoner til fløyel. Hey'di BetongLook er et betongprodukt som påføres som maling , og er bygget opp av hvit spesialsement, hvitt steinmel og til-setningsstoffer. Den er utrolig anvendbar. Vår Fresco kalkmaling er en 1 økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling , sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter.


Kalkmalingen skiller seg fra andre malingstyper når det gjelder påføring. Du kan glemme hva du har lært om påføring av maling , her er det andre regler og det skal være superenkelt. En mulighet er rett og slett maling som ser ut som betong.


Betonglook maling

Det er utrolig hva man kan få til med kreativ bruk av maling og. Denne malingen er tilsatt mineraler, noe som gir en kul betonglook. Marrakech Walls er en 1 naturlig maling , som gir nøyaktig det utseendet du ønsker, avhengig av påføring og ønsket resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg