torsdag 30. april 2015

Endestykke gardinstang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gardinstang - Alltid mange varianter. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Vi har gardinstenger som kan monteres på veggen eller i taket, og beslag som kan justeres, slik at du kan henge gardinene ved vinduet eller lenger inn i rommet. Europris - Mer til overs!


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Passer til tykk gardinstang. Enkelt og anvendelig endestykke. Alle våre endestykker selges i 2pk. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Mange smarte detaljer for gardinstang Noe av det man legger godt merke til ved et gardinoppheng er endestykkene på gardinstangen. Noen har ikke noe endestykke i det hele tatt, men her er det mange muligheter til styrke egenarten i interiøret. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine.


Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Viser 1–af resultater. Liker du detaljer i lyst og mørkt tre? Tenk deg da en vakker designet gardinstang i tre sammen med en vakker lingardin… En av årets nyheter er Wood – en serie måltilpassede gardinstenger fra Precisely. Wood finnes i to vakre former, den ene litt rundere enn den andre, og to lekre farger i brun og antikkhvit.


Bruk stigende rekkefølge. Stort utvalg av alle typer gardiner. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Clas gir års garanti.

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen.


Velg gardiner etter rom og behov. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg