mandag 13. april 2015

Kähler mano

Kähler Mano - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. When Jeanette List Amstrup works by her intuition, the shape is being created as a natural part of the process.

A cup which is simply. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler.


Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi ikke har inne nå.

Les tester og omtaler før du kjøper. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Finn laveste nettpris her. Serviset er laget av slitesterkt steintøy, og er dobbeltglaserte i flotte pastellfarger som roper vår! Over 1andre mærker. Den populære Mano koppen har fått ny glassering på sitt års jubileum for serien.


Fargen har en vakker dobbel glasering som gir den et fasinerende uttrykk. Bli den første som omtaler dette produktet. Koppen har en moderne design med sin karakteristiske buede form og er å få i mange trendy farger som kan mikses sammen for å skape en personlig samling.


The cup has a modern design with its characteristic sweepy shape and comes in many trendy colors that can be mixed together to create a personal collection. I forbindelse med Mano seriens 10-årsjubileum fikk de populære koppene i serien helt nye glasurer. Koppene er håndlaget og dekorert med den vakreste dobbelglasur du kan tenke deg. De flotte fargene er valgt for å kunne komplettere den diskrete skandinaviske innredningen mens det myke, organsike formspråket er det samme som før. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører.


Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere. When you are registered you can take advantage of our exclusive offers, see all new arrivals, receive inspiration and see table dressing tips.

I Mano -serien som er fremstilt av keramikk, inngår det bl. Designet er enkelt, organisk og lekkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg