onsdag 15. april 2015

Jotun pris

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Welcome to Jotun - the fast growing paint company.

North and South America. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,.


LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute.

Jotun DryTech murmaling mørkgrå base liter. Kjøp på nett eller i butikk. Finn tilbud på 1produkter fra Jotun og mye mer. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Jotun slettvegg forgrunnet er en overmalbar og umønstret duk med gode armerende egenskaper som anbefales til tørre rom for å få frem et ensartet, slett underlag som kan males.


Extreme-teknologien gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Kombinert med helsparkling er duken godt egnet til å dekke over eldre, mønstret glassfibertapet. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Her kan du la deg inspirere – og virkelig dykke ned i alle detaljene og tipsene du finner i fargekartet! Jotun Impregnering for Tre, et vanntynnet trebeskyttelsesmiddel som gir beskyttelse mot råtesopper og treborende insekter, for eksempel borebiller.


Dette er nok det produktet som best kan erstatte Antiparasitt som er borte fra markedet. Kvist- og sperregrunn. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Välkommen till PriceRunner!

Enten du skal kjøpe maling fra Jotun , sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Friske opp rommene hjemme?


Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg