torsdag 16. april 2015

Kid plisse

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Stoffkvaliteten velges under Farge og er merket Honeycomb.


Du kan også velge å henge plisségardinen utenpå eller inni vinduskarmen.

Plisségardiner fra Kid er enkle å montere, og kan festes både i tak og på vegg. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Kid har plisségardiner uten snortrekk og med snortrekk. Se monteringsfilm - hvordan monterer oppned plisségardiner. Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen.


Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Dersom du ønsker mer informasjon eller vil endre innstillingene dine, kan du trykke knappen ”Mer informasjon” eller gå til ”Innstillinger for informasjonskapsler” nederst på nettsiden. Siden finnes dessverre ikke UPS …. Den ønskede side finnes dessverre ikke. De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren.


Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Kjøp plissegardiner online - Plissegardin på mål i den beste kvalitet - spar opp til. Gratis fargeprøver, prisgaranti og års garanti og reklamasjonsrett.


Vi er sikre på at du vil sette pris på våre produkter og nyte dem uten problemer i mange år. Alle våre produkter har års garanti. Last ned høyoppløselig bilde.


Lisens: Bruk i media Størrelse: 25. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Ta en titt i Norges største utvalg av flotte og praktiske plissegardiner! Få den helt rette plissegardinen til rimelige priser, med lynrask levering.


Europris er leverandør av solskjerming fra danske Duotex - Dette er rullegardiner og plissègardiner som enkelt kan monteres og tilpasses. Finnes i flere størrelser. Vi setter vinduet i fokus.


Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg