mandag 27. april 2015

Tørkestativ maxbo

Tørkestativ maxbo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Stort utvalg av gressklippere. Hos MAXBO finner du solide tørkestativet og luftestativer med stor kapasitet. Kjøp på nett eller i butikk.


Tørkestativ Alustar 60m 69- per stk Kjøp. Tørkesnoren lukkes inn i beholderen som beskytter mot vær og vind. Total belastning kg. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden.


Ved uoverensstemmelser er det pris iht. Kontakt kundeservice på tlf. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Høstnyheter i heltre eik.


Vi har fått inn et utvalg nydelige eikeprodukter fra Andersen Furniture i Danmark. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk.


Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat.


Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. LEFTHEIT TØRKESTATIV LINOLIFT 6Med dett store tørkestativet fra leftheit har du plassen du trenger.


Tørkestativ maxbo

Høyden kan justeres fra 1til 175cm. Etter bruk kan du slå det sammen ssp, en paraply så det ikke skal ta opp plass i hagen. Hvor kan man få tak i skikkelige solide tørkestativ som man har utendørs – om det er sånne som snurrer rundt eller er firkantet har ikke så mye å si.


Er ikke interessert i sånne lette greier fra Rema o. Tipper Maxbo , Byggmakker, Byggern og slike firmaer har det. Dette lekehuset er et byggesett fra Maxbo. Alle Elfas oppbevaringssystem fungerer slik: Du skrur opp en bærelist helt øverst på veggen, deretter kan du bare hekte på hengeskinner og knekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg