torsdag 2. april 2015

Selvåg senior

Selvåg Senior og Meløyfjord er skip som konsernet eier. Dette er moderne skip, med topp utstyr og flotte forhold for de ansatte ombord. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon skal være korrekt, men tar likevel forbehold om eventuelle feil eller mangler i data forbundet med fiskebåter. Vessel details: SELVAG SENIOR.


Selvåg senior

Find dead-weight-tonnage, Gross Tonnage and the Year of Build vessel details. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli.


Oppdretterne er jo på et vis våre kolleger. Fiskerlærling - Liss-Emma Antonsen Maskinfolket: Jan-Magne Antonsen, Johnny Johansen og motormannslærling Kim Grønås. På det ene kastet tjente mannskapet dermed hele millioner kroner. Vi brukte fem timer på det kastet.


Bli med for å knytte kontakt. Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. Ved kolmulefiske er det ikke uvanlig med fylling av fisk i tankene.


For å ikke få for mye salltrekk i fisken så brukes ferskvann. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Alle bildene er beskyttet av lov om opphavsrett til åndverk m. Klikk på bildene for å se dem større. Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. HT skipsarkiv, stolt drevet av WordPress.


Selvåg senior

Vis Olav Selvågs profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Olav har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Olavs. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Du har ikke tilstrekkelig tilgang til Ã¥ se all informasjon. Logg inn med din brukerkonto for Ã¥ se mer informasjon pÃ¥ bedriften. Last ned bilde i stort format. I prosjektet vil man bruke sild og kolmule i forbindelse med planlagte tokt. Erfaringsmessig gir disse artene de største utfordringene.


Selvåg senior

Onsdag lå den utenfor Kjeldebotn ved ett av de andre anleggene til Ballangen sjøfarm. Vi får ikke gå før det er helt trygt at situasjonen er under kontroll, forteller han mens de ventet på at slaktebåt skulle komme nordover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg