onsdag 1. april 2015

Smarte løsninger under trapp

Enten du har ei rett trapp , ei med grader vinkel eller 1grader vinkel, oppstår det et rom under trappa som mange synes det er utfordrende å finne optimal bruk av. Med riktig løsning kan du få et svært funksjonelt område, nesten på linje med å få et ekstra rom i boligen. Plassen under en trapp er opplagt til oppbevaring, men det kan være vanskelig å finne en optimal løsning.


I denne rekkehusleiligheten har eierne tenkt ut og bygget en smart løsning til familiens plassproblemer. Mor i huset var lei av at sko, yttertøy og mange andre ting fikk entreen til å se rotete ut. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde.

Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt. Stryntrappa Garderobe skaper en stilfull helhet og lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen. Smart og funkjsonell løning å integrere oppbevaringsplass i trappen. Få smarte tips til oppbevaring på studenthybelen eller små leiligheter.


Har du trapp i boligen din kan du bruke tomrommet under trappen til oppbevaring. Har du lite lagringsplass, kan et møbel med flere funksjoner være løsningen. Sammen utarbeidet de en smart plan med.


Mange tør å tenke nytt når det gjelder å komme opp med smarte løsninger for boligen sin, enten det nå gjelder møbler som skjuler rotet eller hele rom man kan gjemme i skapet. Men hva med trappen ?

Ifølge det amerikanske design- og interiørnettstedet Freshome kan man nemlig utnytte plassen under trappen til mange smarte. Det var veldig flotte løsninger for oppbevaring under trapper ! Her er noen løsninger for oppussing av eksisterende trapp og noen tips til flerfunksjonell bruk av plassen under trappen. Det finnes smarte løsninger for å avgrense plassen fra øvrige rom.


Plassen kan brukes til oppbevaring eller som oppholdsted. Hun er også fornøyd med. Holder huset ryddig Å bygge inn hyller, skuffer eller skap under trappen kan være en smart måte å tilføre huset ditt ekstra eller helt nødvendig oppbevaring på. Her har beboerne utnyttet plassen under trappen til skrivebord og oppbevaring. Både platen til skrivebord og benken er bygget av MDF-plater.


Kjøkkenet kan utvides til å gå under trappen. Sittebenk som går over i oppbevaring. Bygge plattformmed oppbevaring på de nederste trinnene, og så ha åpen trapp over.


Liten arbeidsstasjon eller lekekrok til barna. U- trapper kan bygges inn ved tette trinn og du kan lage ulike løsninger på de forskjellige flatene. Løsningen du velger under trappen følger samme prinsipp. Slik blir resultatet perfekt til din trapp og dine behov.


Med Stryntrappa Kontor blir arealet under trappen til en hyggelig arbeidsplass for hele familien. Det er absolutt en smart løsning å kunne utnytte plassen under trappen til oppbevaring , forklarer interiørkonsulent Cecilie Sletbak hos C Inn AS på Ski til Bonytt.

Utnytt plassen under trappa. Mange har en trapp fra gangen og opp i andre etasje, noen har trapp fra stue eller kjøkken. Smart utnyttelse av kvadratmeterne - Mange har behov for mer plass, og vi forsøker derfor å tenke kreativt og nytt i måten man kan utnytte kvadratmeterne på, sier administrerende direktør John Herman i Hagen AS, forhandler av Stryntrappa. Jeg har lang erfaring med å utvikle unike møbler og smarte løsninger for hjemmet.


Min ambisjon er alltid å levere høy håndverksmessig kvalitet, og jeg søker å finne løsninger litt utenom det vanlige: Det kan være en hemmelig skuff eller et skjult rom – bare fantasien setter grenser! I tillegg til et godt underlag er lys i trappa noe som gjør det tryggere å bevege seg i den. Med moderne LED- løsninger kan det gjøres ganske enkelt, men også svært avansert. Vi har sett på forskjellige løsninger. Hvilken LED- løsning ? Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene.


Gjestetoalett under trappen. Praktisk lesekrok med god belysning fra vindu. En praktisk arbeidsplass. La barna få sin egen boltreplass under trappen. Under trappen kan du lagre høstens ved.


Trapp fra gangen Har du en trapp som går fra gangen og opp i andre etasje kan du lett tilfredsstille ditt oppbevaringsbehov. De aller fleste ville elsket å ha en møbelsnekker som kunne plassnekre løsninger for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg