mandag 6. april 2015

Fliser gammel stil

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Noen kaller det designfliser eller mønsterfliser, andre antikke fliser , s ementfliser eller marokkanske fliser. Kanskje betongfliser eller dekorative fliser som f. Så fine fliser da gitt!


Fliser gammel stil

Og fliser med et sus av historie er jo slettes ikke dumt. Norges største lagerførte utvalg av fliser. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. GAMMEL STIL : Gamle trefat er en fin oppbevaring. Vakre smykker er dekorativt og gamle skap rommer mye.


Her kan vi få gjemt bort det vi ikke vil vise frem. Et gammelt vaskevannsfat er prikken over i-en på et nostalgisk bad. På badet er det et lite oppbevaringsrom.


Her har vi brukt en gammel dør vi har kappet til. Leter du etter gulv, veggfliser eller sanitærutstyr i gammel stil. Vi har også stort utvalg av kraner, servanter, toalett og elegante og eksklusive fliser , alt til moderne eller gammeldagse interiør. Klikk her for å få vår hovedside.


De står i spande på en palle. Besøk oss i Bygdøy Alle i Oslo. Sjælden flise som kan bruges til at renovere eller reparere eksisterende gammelt badeværelse. Kjøkkenvask og armatur i gammel stil fra Ikea.


Lekre gardiner er kjøpt på nettet. Vi tegnet kjøkkenet selv og la vekt på at det skulle bli god plass til spisebord slik at vi kan samles mange rundt det, sier Suzanne. Huseierne ønsket å beholde stilen og valgte gammeldags kledning, Ny fasade i gammel stil og farge - Fargesetting utvendig - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Under benken er det god plass til kurver for oppbevaring. TL saltscrub kr 21 Weleda skinfood krem kr 17 begge fra Life. Benken er malt i fargen Hammershøi. Håndklærne er av supermyk bambus.


Fliser gammel stil

Små kr 19 store kr 39 Life. Stilen er ofte maksimalistisk, et slikt bad tåler farmors gamle krukke og det bildet du fant på loppemarked. Det beste er at den alltid blir personlig, noe du har skapt selv og ikke bare plukket rett fra et magasin. Historiske og mønstrede fliser. Mørk mystikk eller naturlig jordnært?


Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp. På denne siden får du hjelp til å finne stilen som passer akkurat deg. Når du har funnet en stil du liker, ta kontakt med nærmeste Bademiljøbutikk så hjelper vi deg med å bygge ditt drømmebadet. Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil.


Fliser gammel stil

Kjøp direkte i vår nettbutikk. Etter å ha vunnet en konkurranse i regi av Flisekompaniet, har badet til Vegard Aulie og Anette Hallén blitt forvandlet til et lyst og moderne fristed. Ved å legge flis på flis, står rommet nå i stil til resten av familiens tidsriktige bolig på Stabekk.


Stadig flere fliser kommer i storformat, det vil si over 40xcm. Ja, enkelte leverandører fører fliser som er opp mot meter i kvadrat. Store fliser er helt klart en tren men det finnes begrensinger i hvor de kan brukes. Det er for eksempel ikke mulig å lage fall mot sluk med så store fliser , sier Björklund.


Fliser gammel stil

Når du har en hvitlasert parkett, og tilhørende hvite vegger vil jeg anbefale å bryte helt med mørke fliser. Tror det er vanskelig å finne lyse fliser som vil passe, og det kan egentlig slå i hjel helheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg