mandag 13. april 2015

Liftgardin system

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Det finnes seks ulike farger på snoromtag som fritt kan kombineres etter eget ønske, og tilpasses stoffet som skal benyttes.


Snoromtag er inkludert i komplettprisen. Et komplett sett til deg som vil sy din egen liftgardin. Velg ditt favorittstoff og sy på medfølgende borrelåsbånd og snart har du din helt unike liftgardin.


Pakningen inneholder beskrivelse av hvordan du enklest mulig går til verks. Observer at kjedetrekket er. Ser du etter nye liftgardiner?


Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente. Bestill fra nettbutikken. Denne liftgardinen leveres med åpent system bak tekstil, hvor tekstil festes til profil med Velcro-bånd (borrelås). Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov.


Liftgardin system

Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker. Arco gardinskinne er markedets mest anvendelige skinne- system for snortrekk. Opp til kg gardin kan trekkes over over en distanse på meter i ett system.


Med Arco kan vi lage både karnapp- og vinkelløsninger samt returer om ønskelig med en bueradius på kun cm. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ.


Liftgardin system

Det har blitt en og annen hjemmesydd liftgardin hos oss. To i stua, og nå er jeg i gang med en tredje variant til barnerommet. Jeg har kjøpt både liftgardinsystem og stoff fra Stoff og Stil, og er veldig fornøyd. Stoff og Stil har en en del stoff til mørkleggingsgardiner som jeg synes er helt fantastiske.


Du står fritt til å velge en farge som kan tilpasses stoffet som skal benyttes, farge på vegg etc. En liftgardin skaper hygge og eleganse. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn.


Liftgardin system

Våre liftgardiner levers nøyaktig etter mål og med valgfri betjeningsside. Betjening kan skje ved hjelp av snor, kjedetrekk eller motor. Bruken av kjedetrekk gir en ekslusiv, stabil liftgardin der muligheten for skjevheter er redusert. De målene du bestiller, er de målene den ferdige gardinen vil ha inkl.


Styring: Det finnes styringsmodeller, en med snorbetjening og en med. Utforsk de mange mulighetene med vakre stoffer, og bli inspirert av de dempede stylingeffektene som gjør denne kolleksjonen raffinert og original. Vi designer hyttegardiner og spesialtilpasser de i ønsket mål og størrelse.


Vi leverer til hytter i hele Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg