mandag 27. april 2015

Iittala kopper

Iittala Kopper - Best pris i Norge! Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste. Oppdag vårt utvalg her! Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og produsenter.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Se bilder og pris på Origo, Tanssi, Taika og andre krus. Du kan legge til opptil ulike merkevarer som dine. Legg til favorittmerke. Populært og trendy servise i friskt stripemønster. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig.


Førpris 17- 13-Kjøp. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi hos glassoginterior.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Kategorier: Kopper , iittala. Med en vakker kopp eller et krus setter du gullkant på kaffepausen. Rustikk eller elegant? Teema serien er en mix-and-match serie der man kan kombinere de ulike fargene for å skape variasjon og stemning.


Her finner du kopper og krus i alle stiler slik at du lett. Enkelheten i designet gjør at delene også fungerer godt sammen med tilsvarende serviser fra andre serier. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Serviset kan også benyttes i mikrobølgeovn og kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskinen. Den første tiden produserte glassverket i hovedsak udekorert husholdningsgods.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.

Kopper kan man aldri få for mange av da man aldri vet hvor mange man får på besøk og hva de foretrekker når det kommer til varm drikke. Kruset inngår i den flotte serien Teema, hvor formgiveren Kaj Franck har skapt et herlig design der eleganse og tidløshet er den felles nevneren. Det funksjonelle og holdbare porselenet Teema er perfekt for daglig bruk.


Alle tallerkener, fat, kopper og skåler er ikke bare vakre på matbordet men matlagingen blir også morsommere når man vet at at man serverer med vakkert porselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg