mandag 20. april 2015

Dis interiør

DIS inredningskonsulter hjälper dig att både skapa personliga hem och unika offentliga miljöer. I alle oppdrag ligger fokuset på kundens behov og visjon. Her finner du det som er litt annerledes, og.


By continuing to use this website, you agree to their use. To find out more, including how to control cookies, see here:.

Kombiner alle tre varianter eller bruk bordene alene. Topp-platen på bordene i metall er vendbar og kan brukes både som vanlig bord eller eventuelt brettbord. Mye av inspirasjonen har hun hentet fra interiør - og designbutikker Göteborg og København, og det er i all hovedsak leverandører fra disse landene som preger Dis Design. Her tror jeg det er noe for alle. Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our.


Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer.

Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Vi hos glassoginterior. Dis Konsollbord er med sin vendbare topp helt strippet for unødvendige detaljer, og lar objektene som plasseres å det spille hovedrollen. Konsollbordet har en enkelhet som kler de fleste rom, og gjør det til et flerfunksjonelt og tidløst møbel. Produkttype: Textures.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Fredrikstad sentrum er sentrums eget kundemagasin og mediekanal. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Palma Store er en butikk som er under kontinuerlig forandring. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Ethvert prosjekt er unikt og tar utgangspunkt i våre kunders historie. Vi er gode på å få til mye ut av lite og er opptatt av å bevare og gjenbruke der det er mulig.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Sandum Interiør.

Sandum Interiør tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker Send. Hver dag kl fra den 22. Frisk opp sansene dine og fyll hverdagen med duft fra DIS. Duftoljen lages av naturlige ingredienser med ekstrakter fra planter og frukter. Disse blandes for å skape søte, krydrede, friske og eksotiske dufter.


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Sofabord Gå tilbake til sofabord. Med BUTINOX Interiørmaling trenger du bare å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slett vegg, panel og list. KOR er et engasjert interiørarkitektkontor med solid erfaring.


Vårt hovedfelt er næringsbygg og arbeidsplassutvikling. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Hos oss jobber landets beste interiørarkitekter, designere og planleggere.


Vi gir rå utvikler konsepter og gjennomfører små og store prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg