torsdag 30. april 2015

Maling optimal

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. OPTIMAL holder huset vakkert.

Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Se beste pris på Jotun Optimal (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. God fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Tørker raskt, og kan overmales etter timer.


Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. Optimal er en moderne eksteriørmaling fra Jotun, tilpasset norsk klima.

UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Tidligere behandlet treverk rengjøres med Jotun Kraftvask.


Påfør Jotun Sopp og Algedreper. Bart, friskt treverk grunnes med strøk Visir Oljegrunning Pigmentert. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet.


Gir huset et langvarig flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Lett å påføre med rull eller pensel. Suveren på utseende i år etter år. Dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholds intervaller. Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten.


Med svanemerkede Jotun Optimal dekkende utendørs trebeskyttelse med med glimrende farge- og glansholdbarhet er det lang tid til neste gang du trenger male. Optimal inneholder midler mot svertesopp og tar opp lite skitt.

Denne type maling er en kombinasjon av spesialakryl og alky noe som gir god værbestandighet. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Optimalen har litt lav glans, men den holder i åresvis!


Den tåler ekstremvær på kysten og dekker godt. Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvitnyanser som gir ulike fargeopplevelser av huset ditt.


Derfor er det viktig at du bestemmer deg for hva slags hvitfarge du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg