mandag 4. mai 2015

Trekiste oppbevaring

Trekiste oppbevaring

En trekiste er det perfekte oppbevaringsmøblet. I et hjem er det beohv for tilstrekkelig lagerplass til alle tingene dine. Uten garderobeskap, reoler og kister er det nesten umulig å holde hjemmet ditt rent og ryddig. For å hjelpe deg, med god og praktisk oppbevaring har Møbel24.


Trekiste oppbevaring

Enten du trenger en stor, gjennomsiktig boks til oppbevaring av klær eller en liten eske med lokk til å ha smykkene på et sikkert ste har vi boksene for deg. Ta plass på vår stilige trekiste ! Lag nye terrassemøbler av trepaller. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Vi har resultater for Trekiste til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sett med stk trekister til dekorasjon eller lagring. Ubehandlet tre ment til innebruk.


Vi har kurver, bokser og hyller fra kjente merker. Vi har resultater for Liten kiste til de beste prisene. Skal du ha samlet alle de småting, som ofte ligger i huset og roter, så er vi klar med et godt bud på alt fra oppbevaring av aviser til oppbevaring av ditt vasketøy dine skjerf, luer og vanter eller det, du har behov for å gjemme vekk på en fin og ryddelig måte. Malt trekiste med hengslet, buet lokk. Tilnærmet kvadratisk trekiste med hengslet lokk og bæ.


Rektangulær trekiste med. En stor rund hank på mi. Grønnmalt trekiste med hjerteformet låsbeslag skåret. Firkantet blikkboks med lokk og etikett på alle sidene.


Avlangt smykkeskrin med hengsler og lokk. Brukt til oppbevaring av forskjellige. Velg fra et bredt sortiment. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


Vår slående kiste vil definitivt sette et gammeldags preg på hjemmet! I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av praktiske oppbevaringsmøbler til barnerommet. Rask levering hos Trademax hjem til døren din!


Dirt bike opptil 125cc. Pocket bike elektrisk. Hvit trekiste med lokk. Perfekt for oppbevaring av leker på barnerommet. Oppbevaring av hageputer. Stjerne utskjært på forsiden.


Inngår i Star-serien fra Kids Concept.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg