fredag 10. april 2015

Fotoramme 40x50

Gode Priser og Lynrask Levering! Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Ta vare på de gode minnene! Gi de gamle og nye bildene nytt liv i helt ny innramming.


Fotoramme 40x50

Denne rammen har rom for flere mindre bilder. Fin til familiebilder. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x, 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Ta en titt og finn din favoritt. Prøvde idag å få kjøpt en fotoramme i aluminium (sølvfarget) til dette formatet - men fant kun 40xeller 50x70. Rammene på 50xhadde slikt innlegg - en slags ramme innenfor rammen som jeg ikke vet hva heter - men bildet det var plass til var her bare 40x50.


Fotoramme 40x50

Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Mekanisme som sørger for at den roterer rundt sin egen akse. Stilig valnøttfargelagt fotoramme perfekt for plakater som er 40xcm.


Rammen er laget av furuskog, malt i en varm valnøttfarge. Den har en pane i krystallklar perspex (pleksiglass) for fantastisk klarhet. Du kan enkelt åpne rammen ved å vri metallspenne sidelengs. Hvit passepartout til 30x40-ramme og plakater i 21xsyrefri. Flere farger og størrelser på desenio.


Fotoramme 40x50

Så har du fundet det helt rigtige her hos os. Vi har samlet alle vores rammer, som passer til billeder i størrelsen 40xcm. Disse fotorammer har et billedforhold på 4:og kan anvendes i både liggende og stående format. Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder.


Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud i din indbakke. Her finder du et stort udvalg af fotorammer og fotoalbum.


Her er billedrammer til dine yndlings billeder, som du gerne vil se på hver dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg