torsdag 30. april 2015

Hylle med lys

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Hvilken hylle passer ditt behov?

Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Oppbevaring til lave priser. IKEA - EKET, Veggmontert hylle , lys grå, Med den veggmonterte EKET gjør du best mulig bruk av veggflaten, samtidig som du frigjør gulvplass.

Monteringen går raskt og enkelt siden trepluggen klikkes i de forborede hullene. EKET veggskinne til montering på vegg følger med. IKEA - KALLAX, Hylleinnsats, lys grå, Du kan bruke innsatsene til å tilpasse KALLAX hylle slik at den passer til dine oppbevaringsbehov. Skap din egen utstilling med fine ting du både vil oppbevare og vise frem. Kan kun brukes til KALLAX hyller.


Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.


De festes elegant med solide skjulte oppheng, og like skjult gir de lys ut på benken. Det kan også installeres LED- lys i reolene, og man kan velge dør med stoff slik at fjernkontroll vil virke selv om døren er lukket. Blant de ferdige oppsettene finner du en rekke flotte skjenker. Du kan skreddersy din Square-reol på Kidi sin modulbygger.


En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Vi holder på og total renoverer badet, hvor vi skal ha en dobbel dusj rett på flis.


Her skal vi lage til en lang hulle i veggen hvor vi kan plassere såpe og sjampo osv.

Men leker litt med tanken om å få lagt opp et lys punkt i hyllen, enten LED spotter eller LED på rull. Uten unødvendige detaljer og bare rene. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Stort utvalg lamper til alle rom, designlamper, taklamper, gulvlamper, vegglamper m. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil, små speil, firkantede speil, runde speil, speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Med hylle og benkeplate i lys laminat. Jeg har planer om å felle en hylle eller to inn i vegg i dusjen. Jeg kunne tenkt meg å hatt en LED lyslist inne i hyllene, men er veldig usikker på hvordan dette skal gjøres i praksis mtp ledning og rør i forhold til membran.


Det må jo også kunne være utskiftbart. Gridy Fungi hylle medium lys eik Fungi hyller fra Menu er designet av det norske designstudioet Gridy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg