onsdag 22. april 2015

Herdins beis

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje.


Herdins ekte beis må etterbehandles med en løsemiddelbasert lakk. Det kan gå med løsemiddelbasert olje eller hardvoksolje, men dette må testet i hvert enkelt tilfelle.

Beisen bør ikke overflatebehandles med vannbaserte eller spritbaserte produkter, da de løser opp beisen slik at fargen kan bli skjoldet eller komme opp til overflaten av lakken. Herdins Lakkbeis er ferdig løsningsbasert beis med oppløselige fargeemner som gir meget høy transparens. Brukes til beising og lakkering i ett.


Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit.


Du kan øke eller minske fargestyrken, avhengig av hvor mye du legger på og hvor mye vann du blander med. Ekte beis kan også blandes ut i sprit, dette når en ren vannløsning ikke er tilstrekkelig for å få en bra innfarging.

En pose gir 25-liter ferdig beis , avhengig av farge. Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom. Stryk av mest mulig beis fra pensler og andre redskaper før du rengjør dem med vann (Ekte Beis og Interiørbeis) eller en fortynning av etanol eller rødsprit (Lakkbeis) for å unngå å få fargerester i avløpet.


Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon. Oppbevar alltid vannbaserte produkter (f.eks. Herdins Interiørbeis) frostfritt. HERDINS LAKKBEIS 7MAHOGNY 3L Ferdig beisløsning med lakk. For fargesetting av møbler listverk osv.


Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Med stort fargevalg og muligheten til å blande innbyrdes setter bare fantasien grenser.


Herdins Ekte beis er en vannløselig pulverbeis, og den klassiske måten å beise på. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. På Herdins Färgverk utvecklar vi produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä, textilvård och hushåll. Ta del av vår kunskap och lyckas med. Beisen har ikke bindemiddel og er derfor ren og klar.


Den høye transparensen gjør at Ekte beis virkelig framhever underlagets årringer og struktur.

Den gir også den dybden i fargen som mange forbinder med beiset tre. Herdins Premium er en dyptvirkende treolje som du kan bruke på både ubehandlede og impregnerte treflater utendørs. Oljen inneholder blant annet kinesisk treolje, som gir den ekstremt gode penetrerende egenskaper.


Det høye tørrstoffinnholdet ( ) og de gode vannavvisende egenskapene forhindrer dessuten uttørking og sprekkdannelse. Ditt søk på herdins lakkbeis ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt Herdins beis (pulver)?


Var innom nettsiden deres, men så ikke umiddelbart noen bestillingsfunksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg