onsdag 1. april 2015

Fargetips til stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas.


Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Nordsjö Visualizer er en app som gjør det mulig å teste ut ulike farger i hjemmet.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Nedlasting til Archicad og Revit.

Jotun Uteinspirasjon. Trenger du hjelp til å pusse opp? Her får du blant annet gode råd om fargesetting, bruk av dagslys, interiørkonsulentenes fargetips og fargepaletter, og annen informasjon som er bra å ha når du skal pusse opp.


Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.


Har du funnet fargen din til stuen ? Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Lurer på om jeg kan anbefalt noen fine farger til denne stuen. Vi skal male soverommet (se bilde nedenfor), og i den forbindelse trenger vi litt fargetips. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Ytterdører, eller en hoveddør til for eksempel stuen , kan ha en annen farge enn de andre dørene. Noen velger å sette inn gamle dører eller dører med mye glass. Disse kan godt ha en annen farge. I mange andre land er det vanlig med glatte vegger i gips som er malt, og så er lister, dører og tak i heltre eik. Men jeg er heeelt talentløs når det kommer til slike ting, klarer ikke se for meg hva som blir fint.


Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem.

Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Mørke farger i stua 04. Vi tør mer og mer når det kommer til farger. Og flere går fra helt lyse interiør, til mørkere farger og innredning. Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua.


Vi skal også male soverom har tenkt decoblue på hoved soverommet, tenker ha samme farve i taket, blir det rart med hvit skyvedørs garderobe eller bør den også males? Hvilken farge kan jeg ha på trappa? Men trenger tips til de andre som kan passe med resten av huset. Fargetips til grå vegger Mange ønsker mer farge mot gråmalte vegger.


Harde og skarpe farger, er ikke så fint sammen grått. Ikke alle farger passer i alle rom Hvis ikke gangen har dagslys, så bør den ikke males så mørk. Nå lurer jeg på om det er noen som har fargetips eller eventuelt andre tips som kan forandre denne badstuen til en stue. Budsjettet blir forholdsvis strengt da jeg er student, men har nok av arbeidskraft så mye kan gjøres.


Altså maling, elektrisk og små byggeprosjekter vil kun beregnes til materialkostnader. Jeg er glad i grønt og blått, og kommer ikke til å male om stuen og hallen på mange år. Jeg anbefaler å henge opp små fargeprøver på veggen og inntil listene et par uke før fargevalget tas. De fleste endrer mening om farger fra uke til uke.


Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg