onsdag 8. april 2015

Inspirasjon soverom

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Finn inspirasjon soverom hvis du ser nå. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her.


Oppussing av soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom.

Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. Trenger du inspirasjon til soverommet? Få nyttig informasjon og gode tips om gardiner, puter, dyner og sengesett her.


De grunnleggende møbler i hvert soverom er sengen. La oss huske at det ikke bare er behagelig, men også solid og praktisk konstruksjon. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Soverom inspirasjon - KLIKK! Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom.


Hvilken stil vil du ha på soverommet? Synes du det er vanskelig å finne møblene som passer hos deg? Aldri har utvalget av luksuriøst sengetøy og andre lekre tekstiler til soverommet vært større!


Inspirasjon til soverom. Vi har satt sammen flotte interiørforslag i mange forskjellige stiler slik at du kan finne inspirasjon til soverom. Pynt for mer personlighet!


Selv om vi ikke anbefaler å fylle soverommet med støvsamlere, blir det en helt annen stemning med en liten skulptur på nattbordet, en innrammet plakat på veggen eller noen grønne planter i vinduskarmen. Butikkene tilbyr inspirasjon , kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat.


En gruppe med takvinduer sørger for at dette soverommet i øverste etasje nå drar nytte av masse naturlig lys om dagen.

Den praktiske midthengslingen til våre standardvinduer gjør det enkelt å åpne vinduene selv når sengen står like ved siden av dem. Og den hvitmalte vindusrammen gir rommet et rent og moderne utseende. Her er tips til hvordan du kan få et lekkert soverom med en lun og god stemning. Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet! Da vi skulle velge farge til soverommet, leste vi om fargepsykologi på soverommet her.


Søvn er viktig for både fysisk og psykisk helse. Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr.


Nordisk design og kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg