onsdag 8. april 2015

Maling betong

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill drømmeferien med Agoda. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Maling betong

Male ubehandlet og malt plass-støpt betong. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å trenge inn i underlaget. Dersom CO sammen med fuktighet, angriper jernarmeringen i betong , vil korrosjon (rust) dannes og armeringen vil svekkes. Drømmer du om vegger med en røff betonglook?


Ett strøk er som regel nok og tørketiden er på timer. På ubehandlet betong , må betongen være minst en mnd. Det vil alltid bli en slamhinne på betongen når en pusser den ved støping, derfor må en få bort denne.


Maling betong

Høyttrykkssprøyting av maling gir et billig og bra resultat. Heydi BetongLook blandes med vann og gir en overflate som ser ut som støpt betong. Har man valgt å benytte betongelementfasader, males disse som oftest på betongfabrikk.


Jotun Yunik Jordan Ernst P. Det er ekstra viktig at flaten er tørr, ren og fast, når du skal male en pusset fasade eller betongfasade. Undersøk derfor fasaden grundig før du maler over den. Sprekker og andre skader kan skyldes fukt og må alltid repareres.


Det er også svært viktig å bruke riktig type maling og samme pusskvalitet som før. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Vil du male gulvet her, skal det være med en ekstremt slitesterk maling.


Da er epoxy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre. STUA kan også ha glede av et gulv som er malt med epoxy. ROOFGUMMIASFALT VANNTETT 310ML PATRON ROOF7. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Maling mur og betong Viser produkter.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Silkematt, akryl, murmaling, velegnet for betong , til utedørs bruk. Meget god farge- og glansholdbarhet. Beskytter mot svertesopper. Benyttes på sementrik puss, betong , eternitt og andre mineralske underlag.


Sementfiberplater behandles iht. Fuktmåling i betong , tegl mm. Bruk av feil sorpsjonskurve (tegl er ikke lik betong !). Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Maling betong

Denne skal derimot ikke brukes hvor man har armering. Uansett om du skal støpe, pusse eller male, så er en blander et verktøy som forenkler arbeidet. Blanderen fra Meec Tools blander raskt maling og betong ! Silikonharpiksbasert maling til puss og betong , også egnet til rehabilitering, av tidligere akrylmalte flater.


Sammenlign Fjern sammenligner. Dette fører igjen til mange svært kostbare skader som i verste fall kan ha helsemessige konsekvenser. Denne rapporten presenterer en litteraturstudie vedrørende målemetoder for måling av fukt i betong.


Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Original Parkettlakk er en 1-komponentlakk for parkett og tregulv som også er egnet for ubehandlet kork, trapper og treverk innendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg