fredag 24. april 2015

Gamle filmplakater

Flot interiør som modeller af fly og biler. Lækre vintage plakater. Se opslagstavlen “ Gamle filmplakater “, der følges af 3personer på Pinterest og tilhører margitkjaergaard. Se flere idéer til Filmplakater.


Polakkene har mange stilige gamle filmplakater , men hvordan står det til med de norske?

Ikke så verst vil jeg si! Jeg har valgt ut mine favoritter ut fra boken. Topp Norske Filmplakater 1. Per Bloms filmplakat er designet av Erik Artell.


Der er hovedsageligt tale om gamle danske filmplakater med Dirch Passer og Ove Sprogøe og alle plakaterne er i fantastisk stand. Originale plakater fra gamle , såvel som nyere, danske film. Selger deler av filmplakatsamlingen.


Mye forskjellig fra forskjellige tiår.

Olsenbanden, Die Har Politiskolen, Jurassic. Dette er også til god hjelp for å verifisere en filmplakat. Det finnes selvfølgelig unntak her som samleren bør. Sections of this page. Gå på opdagelse i det store udvalg og se, om du kan finde en plakat fra din yndlingsfilm.


I kategorierne nedenfor har vi gjort det nemmere for dig at finde præcis de filmplakater du leder efter. Norske filmplakater Av Magnus Høiby-Nikolaisen , 15. I forbindelse med to av våre største dramasatsninger i høst – Limbo og Maskeblomstfamilien – er det på tide å ta opp et element som jevnt over er for dårlig i norsk film – nemlig filmplakater. Der findes utrolig mange fede gamle danske retro plakater ude i forretningerne og genbrugsforretninger. Det er en nem måde at få lidt retro ind i indretningen.


Retro møbler og retro plakater. Hvis du vil gå all ind på gamle og sjove ting i din indretning, kan du med fordel både bruge møbler og pyntegenstande der spiller godt sammen. Gamle Filmplakater med ramme Meget bra tilstand. Salgsobjektet selges som det er uten noen form for garanti eller reklamasjonsrett. Udforsk opslagstavlen Filmplakater tilhørende viggaaeh på Pinterest.


Posterland er Nordens st�rste plakat shop med over 30.

Samle Filmplakater Movie plakaten samle er en populær hobby, og studioene i dag skriver ofte ut ekstra plakater av aktuelle filmer bare for kollektoren marked. I løpet av sommeren har i alt åtte gamle filmplakater fra en utstilling med gamle kinoplater forsvunnet fra vinduene ved KinoKino. Gamle turistplakater, som denne her fra Ebeltoft, kan være mange penge værd.


Serieantikvariatet kjøper og selger forskjellige eldre og nyere norske og danske tegneserier, pocket, magasiner, litterære julehefter, filmplakater og originaltegninger. Plakaten er indrammet. VI HAR LAGERLOKALE PÅ SIGGERUD UTENFOR OSLO OG BUTIKK I ÅLESUND.


I tillegg til listene over norske filmer basert på årstallet de ble utgitt (se malen til høyre) så finnes det også en Liste over Amanda-prisvinnere samt Norges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg