torsdag 23. april 2015

Hvit brødboks

Stelton sin Rig-Tig brødboks er produsert i bambus-melamin. Dette er melamin tilsatt naturlige bambusfibre. Lokket er laget i ren bambus.


Bakevarene skal tas ut av pose og legges bart inn i brødboksen for optimal oppbevaring. RIG-TIG BRØDBOKS HVIT.

Bli den første til å omtale dette produktet. Smart og flott brødboks fra Joseph Joseph. Nå har du alltid et skjærebrett for hånden, da lokket kan brukes som skjærebrett. Holder brød og kaker ferske.


Legg til favorittmerke. Fin porselens brødboks i hvit fra Ib Laursen. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker.

Sammenlign pris på brødboks. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Den er konstruert i rustfritt, pulfverlakkert stål, gummi og en innerpose i 1 bomull. For alle typer bakevarer. Brødboks 27 i svart, fra Vipp. Bodum Bistro brødboks ( anmeldelser ) Les anmeldelse Den flotte brødboksen fra Bistro serien er både pen og praktisk, med den innebyggede lufteventilen egner den seg spesielt godt til oppbevaring av brød.


Elsker den danske og franske landstilen, og har også forelsket meg i den industrielle stilen. Vipp brødboks er et robust alternativ for oppbevaring av brød på kjøkkenet. En gummiring på bunnen beskytter overflater.


Søk etter brødboks på Kelkoo. Bodum brødboks kommer i utgaver i svart og hvit , men er også tilgjengelig i andre Bodum farger.

Det reelle produktet skal være uten teksten Bodum på lokket. Innerposen er feset i en gummiring for optimal isolering og enkel rengjøring. Posen sikrer - sammen med de små ventilasjonshullene i lokket - optimal oppbevaring av brødprodukter. Det kan være lurt å oppbevare brødet i en brødboks.


En god brødboks sørger nemlig for å holde brødet ferskt lengere. Hvis du mangler en brødboks , så se alle de forskjellige mulighetene under. Vi har samlet et utvalg av supermoderne og trendy brødbokser. Farge: hvit Produktbeskrivelse.


Uten BPA og phtalater. Grandy brødboks i rustfritt stål fra Wasco. Den har også en avtagbar pose innvendig som kan vaskes. I stållokket er det små ventilasjonshull som sikrer hygienisk oppbevaring av brødprodukter. Posen er montert på en silikonring som gir optimal isolering.


BASTIAN BRØDKURV STOR OVAL 25X23CM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg