tirsdag 14. april 2015

Kähler klokke

Kähler klokke

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Med Ora klokke hengende på veggen, kan du nyte den måten de konvekse tallene kastet diskret skygger langs kanten av sirkelen. Kontrasten mellom det keramiske materialet og perspex at hendene er laget av gir en moderne edge til den enkle veggur. Den rene og moderne formspråk uten overflødige detaljer gjør Ora et både funksjonell og stilig.


Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker. Sammenlign med andre produkter. Analog (urverk) Sort, Hvit, Gr.


Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Denne klokken er utrolig flott og gjennomtenkt og pyntes av sine messingvisere og -ben. Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret.


En klassisk rund klokke , et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Les tester og omtaler før du kjøper. Det enkle, moderne formspråket, uten ekstravagante detaljer, gjør Ora til en funksjonell og stilig klokke. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Produktinfo Til toppen.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Kähler Ora Table 14cm. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Utvidet firma- og kredittinformasjon.


Den populære Ora-serien er designet av Birgitta Grund Madsen og Jonas Trampedach og denne bordklokken har et stringent og overraskende formspråk som tiltrekker seg blikk uansett hvor den er plassert. Det er viktig at barna lærer klokka, og klokke med tall på urskiven er et godt hjelpemiddel. Klokker til gutter og jenter. Sender gerne varen forsikret og billigt med DAO.


Kan også hentes i Næstved. Din nye klokke fra Mockberg får du hos Gullsmed Vinjerui. Avvento-lysestakene fra fjorårets kolleksjon følges i år opp med Primavera-vaser.


Kähler klokke

Disse kan du snu opp ned når de ikke er i bruk og få et nydelig lite tre. Prøv igjen med færre eller kortere søkeord. Legg i handlevogn Tilbake til butikken. Larkrids by Johan Bûlow.


Uret er lavet i keramik samt viser i plexiglas. Det lille ure er med tal på skiven, hvor det store ur er lavet med tal hele vejen rundt. Uret fåes i to størrelser, samt forskellige farver i både viser og keramik.


Kähler klokke

Perfekt til både den minimalistiske eller mere kulørte indretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg