onsdag 8. april 2015

Lanterner

Nordens største utvalg! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Vi har stort utvalgt av lanterner hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Leveres som styrbor babor t. Ankerlanterne i plast. Hvilke lanterner skal man velge? VÅRE BUTIKKER Maritim Kristiansand Maritim Arendal Maritim.


Godkjent for båter opp. Lanterne forkrommet, Se utvalget. Med lanterner oppfyller båten kravene om å bli sett i mørket og ved dårlig sikt, tåke etc.

Det er nasjonale og internasjonale regler for hvordan båtenes navigasjonslys skal plasseres og når det gjelder lanterner skal det være hvitt lys akterut, på babord side skal lanternen ha rødt lys og på styrbord side, lanterne med grønt lys. Velg rustfritt om du skal ha lanterner utendørs. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.


Her finner du vårt utvalg av lanterner , eller rislamper som de også kan kalles! Her hos oss i Festkompaniet finner du lanterner i forskjellige farger, fasonger og med mønster. Vi har alt fra den klassiske, kinesiske flyvende lanternen til flytende blomsterlanterner. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. Hvite lanterner er plassert midt på en hindring, mens røde og grønne er plassert i ytterkant av en hindring.


Den enkleste formen er en lanterne på toppen av en jernstang. Manglende lanterner kan bli dyrt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av lanterner , både klassiske og lanterner i LE finner du på Watski.


Rask levering og god service. Vi skaffer det meste av lanterner fra alle de kjente leverandørene. Ta kontakt og oppgi type og modell og vi tar utfordringen! LED- lanterner , stk.


Legg til Kjøp og hent.

Lys opp sommernatten med lykter og lanterner. Utelys og lykter tilfører terrassen en koselig atmosfære gjennom de sene sommerkveldene. Hos JYSK finner du et stort utvalg lys og lykter i forskjellige design og størrelser – du finner flotte lyslykter i stål og metall, eller lykter i farget glass.


Nettbåt - Båtutstyr AS : Lyspærer. LED pærer, halogenpærer, vanlige pærer til bruk ombord i båten. Se det store udvalg af lanterner og hurricane lysestager hos ILVA.


Vi sender direkte hjem til dig, eller kan du shoppe online og afhente gratis i dit nærmeste bolighus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg