torsdag 2. april 2015

Åsane møbler

Åsane møbler

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av fint interiør.


Åsane møbler

Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her. Kjøp møbler på Bohus i Åsane.


Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Kom til IKEA Åsane med gratisbuss mandag–lørdag.


Den kjører til og fra sentrum (utenfor Busstasjonen, i Fjøsangerveien) en gang i timen. Olav Kyrresgt være stengt, bussen vil stoppe på Torget istedet på vei fra IKEA Åsane. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet.


Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Larsen møbler er en 5. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Rocka leverer eksklusive møbler over hele landet. Vi designer ditt hjem. Her er det stor konkurranse med svært mange aktører, mens det på Sotra for eksempel kun er et fåtall møbelbutikker. Videre har beboerne både i Fyllingsdalen og ved området rundt Lagunen langt færre valgmuligheter enn åsabuen når de skal velge sted å kjøpe nye møbler , sier han.


IKEA Family-tilbu så langt lageret rekker på IKEA Åsane. JC Interiør AS er spennende og annerledes gave- og interiørbutikk i Åsane i Bergen. Fra vår nettbutikk Jcinterior. Vi ønsker å være det sikre alternativet for deg som ønsker å fornye hjemmet med stilsikre møbler i lekkert design og av høy kvalitet. Vi har et bredt sortiment møbler , med store valgmuligheter, og en stor og fin interiøravdeling.


Våre produkter får du i flere stiler og prisklasser, alt fra sofa til runde speil. Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben! Handle møbler , utemøbler og innredning på nettet.


Teamet bak Furniturebox har håndplukket produsenter og leverandører av høyeste klasse for å ha mulighet til å tilby våre kunder et stort utvalg av produkter og billige møbler. For oss på Furniturebox er det viktig at du som kunde er fornøyd. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Her kan man selv se og prøve møbler i stille, rolig og behagelige omgivelser.


Våre butikkansatte har stor kunnskap og er behjelpelig med møblering og veiledning. Velkommen innom for en hyggelig møbelprat og en god kopp varm drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg