torsdag 15. august 2019

Vitrineskap house doctor

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. House Doctor - Best pris i Norge! Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. La deg inspirere av et univers av spennende møbler som følger tidens trender for både materiale, farge og design.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Ikke utstilt i butikken. Et vitrineskap oppbevarer samtidig som det viser frem porselensserviset, pyntesakene eller bøkene dine.


Vitrineskap house doctor

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende!


Du er herved blitt advart. Våre oppbevaringmøbler kommer i ulike farger, størrelser og materialer. Her finner du møbler som både vil være dekorative og praktiske i din spisestue.


Se vårt utvalg av skjenker og vitrineskap under. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. Skap med ettermontert høy kvalitets LED strip i hver enkelt hylle gis bort grunnet overgang til nytt skap og lukten som er i skapet og som setter seg i glass og. Kabinett i stål med hyller.


Vitrineskap i sort metall og med glassdører – Nordal. Elegant vitrineskap fra Ferm Living. I samarbeid med Says Who, et kjent dansk designstudio. Utført i stilren pulverlakkert metall og tøft stålglass som minner om vintagemøbler, med en moderne tvist.


Vitrineskap house doctor

Utrolig fin å ha i gangen, spisestuen, på soverommet eller hva med på badet? Spesialfrakt på større møbler. Norsk interiørbutikk på nett. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler.


Skapet har en sort utside, mens den hvite innsiden skinner ut gjennom de store glassflatene. Fargevalgene skaper en flott og ren kontrast. Skapet en bakside i kryssfinér, mens knottene på døra er i messing. Hos oss finner du hyller og skap i mange ulike varianter.


Vitrineskap house doctor

Møbler som er egenprodusert og møbler fra eksterne leverandører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg