mandag 12. august 2019

Skandinavisk design

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Top Angebote hier bei GigaGünstig! Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.


We have the looks that will get you. Stilen var inspirert av funksjonalismen , men med en mykere linjeføring. Design , design er en internasjonal betegnelse på formgiving. Design betegner prosessen der man fastsetter det endelige utseende på et produkt med sikte på både funksjon (bruksmåte) og utseende. Det har med tiden også blitt vanlig å bruke design i betydningen plan, skisse eller mal.


Begrepet blir også brukt om resultatet av denne prosessen. Men, det ser ikke ut til at den trenden har tenkt å ta en annen retning med det første. Skandinavisk design er i vinden, og har faktisk vært det i noen tiår allerede. De kjente, rene linjene, den høye kvaliteten og ikke minst kreativiteten som skandinaviske designere har vist, ser bare ut til å vokse seg større og større, over hele verden.


Skandinavisk design

Nabolandene våre viste masseproduserte industrivarer i glass og keramikk. Finnene hadde tradisjonsrike glassbruk som Arabia og iittala, som satset på skandinavisk design. Danskene hadde Den Kongelige Porcelainsfabrik, som internasjonalt markedsfører seg som Royal Copenhagen, og Rosendahl. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!


Gjelder alle kjøp over 3kr. Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode. Enten du snakker om tekstiler, vaser, møbler, glass og farger generelt, kan du bryte ned den skandinaviske designkonsept som omhandler farger med tre ord: lyse, enkle og naturlige. Stort utvalg av stoler, bor speil og annet innen moderne skandinavisk og nordisk design.


Skandinavisk design

Ta en titt å bli inspirert av vår smak. Vi mener det er mulig å se bra ut og samtidig kle seg behagelig. Du kjenner igjen flere av mønstrene, ved navn eller design – derfor er bare det beste bra nok i vårt utvalg! Of the balance between the vast silent landscapes and raw seasons. Enestående og enkle linjer, materialer i høy kvalitet og de små, avgjørende detaljene du lærer å sette pris på etter mange års bruk.


Design is the largest and longest-running design trade event for. Vi tilbyr et bredt utvalg av tidløse og moderne møbler basert på klassisk skandinavisk design. Som en av Norges eldste. Boa - skandinavisk design.


I et intimt og hyggelig miljø legger vi vekt på god service. Mangfoldsdesign og de inkluderende prinsippene kan enkelt overføres til kontorlandskapet. Det moderne kontorlandskapet beveger seg i retning av et design som tar hensyn til hele bredden av det menneskelige mangfoldet.


Universell Utforming av arbeidsplasser står høyt i fokus her i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg