mandag 19. august 2019

Ramme 13x13

Her finner du fotorammer tilpasset bilder i størrelsen 13xcm. Bla igjennom utvalget vårt og finn en ramme som faller i smak. Edsbyn Brun er en svensk kvalitetsramme produsert av Galleri 1. Det gir rammen et rolig og stilrent preg.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format.

De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


La fantasien fly og lag fine collager av bildene dine ved hjelp av våre flotte rammer.

Enten du vil ha en stor eller en liten collageramme finner du det lenger ned her i vårt store utvalg. Du kan alltid bruke dem både i stående og i liggende format, slik at det skal bli lett for deg å finne riktig ramme. Passer perfekt til brudeparet. Produktinfo Til toppen Produktinfo. Den ene rammen tok jeg av emballasjen for å få bedre bilder, men alle rammene er ubrukt.


Nypris er 26- per stykk, men de selges for kun 10- stk. De selges enkeltvis, men er mottakelig for bud på alle 5. Gi broderiene dine en ekstra touch med rammer fra oss. Ramme Skagen Square Grey 13x13. Bestill rammer online hos oss på margaretha.


Brun lekker ramme i preget kunstskinn til bildestørrelse 13xcm. Den har belledstøtte bak og det medfølger feste til veggheng. Laget på Filippinene.


Vi gir deg også muligheten til å bestille forstørrelse med ramme , slik at du har alt klart til å henge opp bildet så fort forstørrelsen er klar. Velg mellom flere forskjellige rammer for å finne den som passer motivet ditt aller best. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.

For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Vi har noe for enhver smak. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk.


Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg