mandag 26. august 2019

Sjøgløtt farge

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Vi pleier å si at ved å benytte deg av naturens egne farger og materialer, vil interiøret fremstå med en helt naturlig harmoni.


En herlig harmoni av blått og grønt. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Jeg og mannen min sliter litt fordi vi er så innmari glade i fargen Sjøgløtt at den rett og slett har tatt litt over. Vi har nå malt hele stuen og soverommet vårt, og nå som vi skal male barnerom og kjøkken så klarer vi ikke å få fargen ut av hodet og det er like før hele leiligheten blir blå!


Det kan nevnes så mangt som ligger nærmest rett utenfor døren til Sjøgløtt Hotell – som Bystranda, Kilden, Aquarama, Fiskebrygga, Strandpromenaden og Gjestehavna. Vi ligger også to kvartaler unna gågaten Markens gate hvor man finner mange av byens restauranter og utesteder, i tillegg til butikker og kjøpesentre. Mer er det ikke å si om denne fargen.


Glade farger gir glade Barn. Barn og farger hører helt naturlig sammen, og uavhengig av trender velger barn farger ut ifra prinsippet: liker eller liker ikke! Det kan derfor være både utfordrende og spennende å ta barna med i en fargevalgsprosess. I Sens fargekart finner du ulike nyanser av blått og turkis. Kjente og kjære barndomsminner gir både et morsomt, men samtidig et trygt innslag i interiøret.


Frisk opp utemiljø med farger ! Ikke kast, men gjenbruk med maling. Du får personlig stil, og gleden ved å lage noe selv! Kjøpte feil farge så boksen er aldri åpnet og fremdeles forseglet. Sjøgløtt er ein kjempefin, behageleg farge som eg har brukt på eit skap og ei hylle. Hei :-) Du kan sjekke ut en lys farge som Sval Sjø, men sjekk da denne opp mot hvittone på skap.


Du kan også kikke på morsomme farger som Sjøgløtt eller til en dempet blågrønn-grå farge som Prismegrønn. Tørr du trå til med noe mørkt er både St. Pauls Blue og Oslo supertøffe.


Kanskje i kombinasjon med Sjøgløtt på et par vegger? En frisk sjøgrønn farge med mange muligheter. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Skal du male inne og velger en av våre farger i Jotun Fargesenter Inne kan du være helt trygg på at den er vakker og passer godt som en veggfarge.


Det samme når du velger en farge fra Jotun Fargesenter Ute – kun gode og trygge farger. Du finner fargesenterene hos de fleste Jotun-forhandlere. Lykke til og riktig god sommer!


Et godt rom består av en fargepalett med mellom sju og ni farger , sier hun. Da har gulvet en farge , veggene en farge , de andre kan gjerne være nyanser av samme farge , for eksempel at du har tre-fire grønnfarger eller blåfarger, møblene har en farge - og du har treverk som kommer inn med en farge , og du kan ha forskjellige farger på putene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg