onsdag 7. august 2019

Skap til vaskerom

Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Eller det du trenger hver dag.

Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring.


Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Oppbevaring til lave priser. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.

Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Vaskerom for hele familien. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet.


Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Epoq har et bredt sortiment innen skuffer og hyller til ditt kjøkken, vaskerom og garderobe. Velg blant Trehyller, glasshyller, treskuffer, innvendige skuffer, skuff. Skap på vaskerommet kan også brukes til å skjule diverse vannrør. Det er ganske enkelt, og det krever ikke mye mer enn et par snitt i skapene.


LES OGSÅ: Skjul rør på vaskerommet. Et vaskerom er ofte innredet med skap , men det kan også innredes med andre former for vaskeromsmøbler. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best.


Det kan også leveres enklere vaskebenker og heldekkende rustfrie beslag som er evigvarende. Det finnes også andre praktiske løsninger for vaskerom som utslagsvasker og frittstående vaskekar. Bruk gjerne kjøkkenmoduler til arbeidsbenk, og overskap til oppbevaring av stryketøy, vaskemidler og strykejern.

Dersom du ikke har plass til skap , fungerer også hyller fint. Hvis du investerer i fine kurver eller bokser vil uttrykket bli ryddig og hyggelig. Våre inspirerende artikler for kjøkken og vaskerom.


Vi har samlet våre artikler med inspirasjon til kjøkkenet, slik at du kan få gode ideer til hvordan kjøkkendrømmen din kan gå i oppfyllelse. Les om andres erfaringer med Epoq og få inspirasjon til smarte kjøkkenløsninger og uunnværlige produkter. Utnytt plassen optimalt på vaskerommet ditt.


Milk- vaskerom fra Kvik har fokus på form og funksjon. Alle har rett til et kult vaskerom hos Kvik. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Rask og enkel handel på Ellos.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alterna får du muligheten til å sette sammen et vaskerom akkurat slik du ønsker og har. SKAP I FORSKJELLIGE STØRRELSER Med vaskerom på badet, tar vaskemaskin og tørketrommel opp mye av plassen som du kanskje ellers ville satt av til skap. De nye skapseriene til Svedbergs inneholder skap i flere forskjellige størrelser og design, som har en stamme i melaminbelagt, fuktbestandig sponplate – utviklet spesielt for bruk i baderom.


Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing. Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass.


Her er nokre forslag til inspirasjon! Her finner du alt du behøver til vaskerommet. Vi har et stort utvalg av vaskekar og utslagskummer samt andre tilhørende produkter.


Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor ba kjøkken, vaskerom og garderobe. Produktene er kun fra. Vi utarbeider gjerne et kreativt innredningsforslag på ditt nye vaskerom , som tar hensyn til både funksjonalitet og design.


Med dette forslaget kan du få en oversikt over hvordan vaskerommet ditt kommer til å se ut i hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg