torsdag 29. august 2019

Stor oppbevaringskasse

Smart og praktisk oppbevaring. Oppbevaring til lave priser. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Slett innside og utside. Dreneringshull i bunnen.


Enkel å flytte med truck eller jekket.

En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt av verktøy og annet utstyr vi stur bort i garasjen. Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Enten du trenger en stor , gjennomsiktig boks til oppbevaring av klær eller en liten eske med lokk til å ha smykkene på et sikkert ste har vi boksene for deg.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Lettplassert, ekstra stor oppbevaringskasse med mye plass til f.

Hjelper deg å holde orden i hyller og rotete rom! Støtsikker plastkasse som egner seg til oppbevaring av det meste, også matvarer. En stor oppbevaringskasse med god plass til alle uteredskapene til hagen.


Smart design med to dører og luke på oversiden, noe som gjør det enkelt å ta inn og ut det du oppbevarer i kassen. Topunkts låsesystem for ekstra sikkerhet. Du kan låse både lukene og dørene. Kan også leveres med hjul.


Solid plastkasse med bærehåndtak og lokk. Velegnet til oppbevaring og transport av undervisningsmateriell. Kassen er stabelbar slik at den vendt den ene veien kan. Vi har lekre og praktiske oppbevaringsesker til det rotete barnerommet, fra Smallstuff, Kids Concept og mange andre gode merker. Velg en stor kurv i rotting for å oppbevare ting du gjerne vil se, men ikke ha flytende rundt.


Velg en myk kurv av siv med håndtak til å skape ekstra oppbevaringsplass på en knagg i gangen. Eller hva med kurv i metall til å samle krydder på kjøkkenbenken? Vi liker også spesielt godt å bruke kurver i hyller. Av og til lønner det seg faktisk å være litt stor , dette vet nok de som har mindre bedrifter. For det blir bare vanskeligere og vanskeligere å drive smått dersom en samtidig skal holde marginene i sjakk.


Cutter oppbevaringskasse stor Den store oppbevaringskassen Cutter fra Skagerak er spesiallaget for å passe sammen med benken, krakken og hattehyllene i samme serie.

På den måten får du ekstra oppbevaring og bedre orden på luer, votter og andre småting som har en tendens til å forsvinne. Vi har plastbakker og solide oppbevaringsbokser i mange størrelser, utførelser og farger. Vi har sammenleggbare, gjennomsiktige, stablingsbare og med og. Estra stor og kraftig oppbevaringskasse som også passer til hjørnesofaputer.


Tåler hardt vær og er UV-bestandig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg