onsdag 28. august 2019

Panelplater

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo.

Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Vi har behandlet platene med pensel-finish, og du kan velge mellom trefiber eller MDF-materiale. Du kan velge mellom flere ulike typer panelplater (profiler) og farger. MegaFlis fører en rekke panel og panelplater.


Vi har baderomsplater og baderomspanel, samt kjøkkenpanel og tak- og veggplater i MDF. Baderomspanel er et godt alternativ til flis.

De er enkle å montere, lette å rengjøre, og et rimelig alternativ. Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Panelplater er enkle å legge, og de fleste legger du rett på eksisterende vegg.


Tar man for eksempel en titt på festemekanismen på låvepanel, legges det not mot fjær. Slå i noen små spiker og og platen er fast. Ikke bare får rommet et unikt utseende, men det er også allergivennlig i forhold til mange andre alternativer for dekor av vegg. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende.


Vi har panelplater i mange forskjellige farger, matte eller mer glossy utførelse, og med- og uten flisemønster. Bruksområdene er mange med kjøkkenplater. Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder. Fibo baderomsplater kommer i mange ulike design og til hver enkel smak. Tidsriktige plater som det er enkelt å installere samt at dem er kostnadseffertive og lette å holde rene.


Noen panelplater kan være beskyttet av et tynt lag voks, som forhindrer svertemerker og skader under transport og montering. Hvis dette vokssjiktet ikke fjernes vil ikke malingen hefte godt til underlaget. Dette nettstedet benytter cookies.

Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Harmoni panelplater er av høyeste kvalitet og er raske, enkle og rimelige å montere. De kan monteres på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk.


Platene har mange ulike farger og glansgrader, fra matt til glossy. Skulle du ønske å endre fargen, kan panelplatene enkelt endres med overmaling. Alle våre panelplater har livstidsgaranti ved privat bruk. Huntonit har et stort utvalg i farger og overflater, både på tak og veggplater.


Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av. Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Som for de fleste andre jobber, er det viktig å ha utstyret i orden også når du skal sette opp panelplater.


Men skal vi tro MAXBOs egen ekspert, er det ikke så mye du trenger for å få jobben gjort. Om du ikke har eller ønsker å kjøpe alt verktøyet, er det også mulig å leie mye av utstyret i flere av de store varehusene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg