fredag 16. august 2019

Passepartout 50x70

Sammenlign pris med oss! Hvit passepartout 50x70cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 50xcm. Den hvite fargen er kritthvit. Svart passepartout 50x70cm Svart passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 50xcm.


Bilder Collage er en hvit passepartout med plass til bilder. Passepartout i høy kvalitet fra markedsledende Canson.

Cansons passepartouter er laget i syrefritt materiale og er PH-nøytral, noe som er viktig for lang holdbarhet. Skråkanten innerst mot bildet er hvit. En hvit passepartout gir et nøytralt preg og lar motivet komme ekstra godt frem. Gir et lyst og luftig inntrykk.


Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig.


Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt.

Vit passepartout , 50x70cm Vit passepartout med vit kärna som passar till ram i storleken 50xcm. Den vita färgen är kritvit. Pappret är syrafritt vilket förhindrar att både passepartout och poster bryts ner med tiden. De fleste har i dag mange billigere rammer, posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte. Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid.


I dag bytter vi gjerne både rammer med målene 50x, og rammer i andre størrelser med jevne mellomrom. Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant.


Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget. Kan kun kjøpes i kombinasjon med minst en ramme i. Den passer til plakater som er dimensjonerte 40xcm. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


En svart passepartout passer fint i de aller fleste sammenhenger, og gir bildet et elegant preg. Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning. De tøffe printene og fotokunsten som er så populære for tiden får et mer moderne uttrytkk når du dropper passepartout og heller går for en smal ramme.


Husk også at det finnes mange forskjellige rammer.

Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Alla våra passepartouter är alltid syrafria och PH neutrala vilket är viktigt för en lång hållbarhet. De snedskurna kanterna närmast motivet är vita om inget annat anges.


En passepartout ger ett neutralt intryck och låter motivet stå i fokus. A abertura no passepartout tem o tamanho de um poster de 40x50cm (a abertura tem 39x49cm). Att en passepartout har en färgad kärna innebär att passepartoutn har en färg på ytan, och en annan färg inuti (kärnan), så att man kan se den inre färgen längs de tunna, skurna kanterna kring bildöppningen, allra närmast motivet.


Dette er med på å fremheve bildet og gir et mer ekslusivt uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg