fredag 23. august 2019

Pris terrassebeis

Pris terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Pris terrassebeis

Vis varer Tøm filter. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Du kan velge mellom oljebasert terrassebeis og vanntynnbar terrassebeis. Den oljebaserte Infra terrassebeis har fordelen av å kunne påføres under lave temperaturer helt ned mot null.


Pris terrassebeis

Det kan være praktisk når våren er litt treg og lysten til å komme i gang stor. Her blir glansen høyere jo flere lag du påfører. Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv og hagemøbler.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger.


Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes. Eksempelvis terrasser utendørs, hagesnekkerier og møbler. Terrasserens, terrassebeis , terrassefornyer, terrassevask, impregnering.


Gjør terrassen klar for sommeren. Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens. Det er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Den inneholder sopphindrende middel og gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Stort utvalg av maling, lakk og beis.


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Maling for innendørs og utendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg