mandag 5. august 2019

Speil bohus

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.

Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Den runde formen gjør speilet spennende og elegant. Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss.


Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.

I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil.


Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt eget uttrykk og stil.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg.


Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller.

Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer. Speil gull 30x1cm. Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Rundt speil med metallramme. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Vi tilbyr både store og små speil , i forskjellige fasonger og med ulike rammer. La deg inspirere av vårt utvalg av speil og heng opp dine favoritter. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg