tirsdag 6. august 2019

Transparent voksduk

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Transparent voksduk

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under. PVC, mm tykk Flott å ha oppå pene duk eller fine bordplater.


Vi har alltid et stort utvalg av denne kraftige non-woven-kvaliteten med PVC uten ftalater. Den er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger og motiver, blant annet sirkler, stjerner, striper, grafisk trykk og en spesiell fest- og fødselsdagsduk. Kan tørkes av med en fuktig klut.


Transparent voksduk

Alle våre voksduker er uten Phthalater. Vi setter høye krav til leveringsdyktighet. Beskytt ditt nye, vakre bord med en gjennomsiktig voksduk. Du har fortsatt gleden av å se selve bordet.


Hvis du vil ha en gjennomsiktig duk som faller like pent som en tekstilduk, kan du velge klar plast i tykkelsen mm. Den er både myk og flott - og samtidig i go høy kvalitet som en vanlig voksduk. Voksduk 140cm klar plast.


NB: Det er kun mulig å bestille i hele meter i nettbutikken. Bruk duken som vanlig duk – eller som beskyttelse oppå eller under en tekstilduk. Transparent voksduk med fine hvite prikker.


Du kan også bruke den til å beskytte et nytt bor slik at bordet fortsetter å se nytt ut i mange år. Kvaliteten er svært slitesterk og lett å tørke av med en fuktig klut. Van Merksteijn er en Øko-Tex sertifisert produsent som leverer kvalitetsprodukter og de kjøper kun råmaterialer produsert i Europa. Sortimentet av voksduk er meget stort med mange skandinaviske design. Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater.


Transparent voksduk

Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet?


Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design. Gir en diskret beskyttelse av skrivebordet og et mykt underlag. Bruk den over duken for beskyttelse, eller alene.


Transparent voksduk

Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Service faktum, kjøkken er viktig del av bygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg