onsdag 7. august 2019

Passepartout oslo

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Sammenlign pris med oss!

Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. Med en for tynn passepartout kan bildet se inneklemt ut, så bytt heller til en litt større ramme om den blir for tynn. Er det en mindre ramme du vil ha passepartout til, så kan det derimot passe at kanten er lite tynnare en cm. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Hva er passepartout ? Et passepartout er et lag med syrefri papp man setter bildet inn i for å forsterke effekten av innrammingen. Faktisk kan vi utvikle en passepartout i akkurat de målene som du trenger for å best fremheve bildet og bidra til å gjøre det til et flott midtpunkt i rommet dit.

Oslo - Vogts gate 64. Vi kan tilby en rekke attraktive farger, som lar deg finne en passepartout som passer perfekt til din innredning. Rammeverksted leverer også speil. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis.


En passepartout er en ekstra ramme for fotografier og andre bilder. Den plasseres i den vanlige rammen og gir bildet ekstra dybde. En hvit passepartout gir et nøytralt inntrykk. Legg passepartouten bak glasset i din fotoramme og legg deretter i bildet. STANDARD STØRRELSER PASSEPARTOUTER.


Et fint passepartout gjør underverker for bildet ditt. Våre passepartouter er alltid syrefrie og av høy kvalitet. Hvilken familie som deler navnet sitt med en ost eide i sin tid både Bogstad Gård og det tilhørende vannet?


Svarene finner du i wallstories sitt nettgalleri. Bruker du koden innramming oslo når du handler får du avslag på kjøpene dine. Ta en titt på smakebiter av. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer.


Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere. I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister. Vi har et stort utvalg av lister i forskjellige farger og ulike profiler. Du kan også bestille passepartout etter mål og ønsker. Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter.


Passepartout -utstyr - Passepartoutsett som gjør det enkelt å skjære egne passepartouter, med linjal på 60cm. Et stort utvalg farget syrefri passepartout. Samtidskunst: Ønsker du kunst på veggen eller i gave så har våre butikker et stort og spennende utvalg.


I samarbeid med Artgate. Se flere av våre tjenester her. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. Kombiner plakatene og rammene dine slik at de matcher både hverandre og resten av interiøret, eller velg en helt annen stil på rammen for å bryte opp og skape fine kontraster.


For ekstra stilpoeng kan du kjøpe en passepartout som både fremhever motivet og beskytter plakaten din. Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette.


Les mer om vår cookiebruk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg