torsdag 1. august 2019

Pris på beis

Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Prismatch - Maling og beis.


Hos Montér får du alltid like lav eller lavere pris på maling når du handler hos oss. Se beste pris på Tyrilin Tjærebeis (liter).

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis , Vegg, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Vis varer Tøm filter. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


På grunn av vedlikeholdshyppigheten anbefales det også at det ikke benyttes beis på bygninger med mer enn én etasje, slik at det unngås hyppig bruk av høy stige eller stillas. Transparent beis kan heller brukes som et toppstrøk, sier sjefingeniør ved Treteknisk institutt, Bjørn Jacobsen. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. Da må man kanskje også bytte farge på terrassen.

Det er fullt mulig, men det krever en runde med rensing. Oftest brukes da et rensemiddel med en pH på til 13. Det løser opp skitt og gammel beis. I tillegg kan man gå den andre veien på pH-skalaen og benytte et middel basert på oksalsyre.


På høvlet treverk, eller detaljer som en høvlet kant på liggende kledning, anbefales det tre strøk med beis , dekkbeis eller maling. Disse strøkene kommer i tillegg til grunningen. Dette er kritisk viktig på husets solvegger. Slurves det på dette feltet, må det påregnes hyppigere vedlikehold på syd- og vestvegg. Det betyr at fuktigheten i treverket kan fordampe uten at beisfilmen ødelegges.


Skal du bruke dekkbeis eller maling seinere, må du ikke bruke beis som inneholder tjære eller linolje. Den slipper litt på kvistene, men etterlater et pent ytre uten store skader av noe slag. For første gang har de også sett på pris , selv om dette ikke er med i vurderingen av produktenes kvalitet.


Folksam gjør en slik test. Testene går over to år og foregår ved at malingssystemene påføres trepaneler som så settes ut og står i to år. Beis er den overflatebehandlingen som er tynnest og svakere pigmentert, altså den behandlingen med minst beskyttende overflate. Beis krever derfor hyppigere vedlikehold enn maling og dekkbeis.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.

Dekkbeisen har kraftigere pigmentering enn beis. Søk etter tjæralin beis på Kelkoo. Her får du vite hvilken beis som tar best vare på terrassegulvet.


Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Helmatt beis fremhever de arkitektoniske elementene og gir hytta et tøft, tidsriktig uttrykk. Hytta fremstår som røff, velstelt og vakker i lang tid.


Tyrilin Matt Beis finnes i flotte og tidsriktige farger og du kan velge blant gråtoner inspirert av værbitt treverk og fjell, eller brune nyanser som gir varme og lunhet til hytta. Moralen er vel at vi nok bør ta produsentenes løfter med en stor klype salt. Uansett hvilket produkt du velger, må du bruke øynene og selv se etter når huset trenger et nytt strøk beis eller maling – og ikke legge opp overmalingsintervallene etter produsentenes optimistiske angivelser.


Du kan dessuten ikke ligge på latsiden mellom øktene. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge.


Ifølge Ole Andreas Klaveness er disse produktene ofte veldig like. Han forteller at hovedpoenget her er at pigmenterte produkter basert på akrylbindemidler gulner saktere enn produkter basert på olje. Det har derfor ikke så stor betydning om du velger en lakk eller en beis , så lenge produktet inneholder akrylbindemidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg