mandag 19. august 2019

Panel farger

Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre. Vi har jobbet frem rolige nye farger , og satt sammen tre paletter. Disse tre palettene vil gjøre det enklere for deg å velge farger til hjemmet ditt.


Ferdigmalt panel for vegg og tak. Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket. Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg.

Har du gulnet panel og ønsker en grå farge ? Smartpanel dekorpanel skugga klassiskt vit. Da kan fargen på underlaget påvirke sluttresultatet. En trehvit vegg vil ikke få samme farge som en furuvegg som har stått lenge og som er blitt gul, når den beises. Slik løser du det: Påfør første strøk i fargen Snøheim på den gule panelveggen. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Farge på veggene kombinert med gammelt panel ble virkelig flott.

Den lysegrå fargen gjorde rommene lyse og fine, akkurat slik vi ønsket, og selv de okergule tømmerveggene synes vi ble lekre. Kombinasjonene av de tradisjonelle fargene ble veldig flott, og hytta fremstår som annerledes og moderne, samtidig som tradisjonen er vel ivaretatt. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel.


En splitter ny farge ble også introdusert, nemlig korallfargen Sorbet. Den er også superfin sammen med sort, grått og greige. Sorbet er rett og slett en perfekt farge å male detaljer me og du får et splitter nytt uttrykk på veldig kort tid. Tre forskjellige fordi noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen.


Fargepalettene på hytta blir gjerne valgt på bakgrunn av naturen og området rundt, eller ut fra tradisjonelle farger knyttet til fjell, sjø og skog. Farger vil også oppleves annerledes på en stor veggflate, kontra en liten fargelamell. Farger blir klarere og renere på en stor flate.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. For riktig farge - og glansgjengivelse, se fargeoppstrøk i butikk. Før endelig påføring anbefaler vi alltid å lage et prøveoppstrøk.


Da ser du hvordan fargen blir på ditt underlag før du setter igang med hele flater. Innvendig panel blir igjen populært i boligmiljøer – og er ikke lenger et utpreget hyttemateriale. Topplisten over farger er også i endring, og stadig flere oppdager de brune tonene.


Nordsjös nye fargeguide Levende Panel for Original Panellakk inneholder farger i hvitt, grått og brunt, inspirert av nåtidens trender.

Vi leverer panel tilpasset din stil og dine ønsker. Mulighetene er mange, vi gir deg valget. Besøk gjerne en av våre utstillinger i Valdres eller Oslo.


Når man skal finne farge på vegger til soverommet, er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Den perfekte, hvite fargen – Ønsker du å lysne treverket, men samtidig bevare det naturlige uttrykket? Det er naturlig og vakkert, men rommet kan oppleves mørkt og tungt etter noen år.


Da begynner panelen å gulne på grunn av at fargestoffene i treverket kommer til overflaten. Vi har nå åpnet opp utsalg mot private og proff rett fra vår fabrikk på Lena. Trykk på facebook ikonet for å gå direkte inn på vår side og lik oss gjerne. Slik finner du farger til hytta 19. Trenger du hjelp til å finne farger til hytta?


Fargekonsulent Gry Spratt hos Flügger kommer med sine beste tips til fargevalg til hytta ved sjøen, i skogen og på fjellet. Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder.


Nå er det også enkelt å male gulnet panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg