tirsdag 27. august 2019

Skyvedører etter mål

Skyvedører etter mål

Skyvedører - Upp till rabatt! Vi sender over hele Norge. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre garderobeløsninger her. Vi har mange typer skyvedører fra kvalitetsleverandører.


Stort utvalg og gode priser. Spør våre eksperter i butikk. Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte. Ut over den ekstra plassen blir resultatet en veldig elegant og diskret løsning for dine dører.


Det geniale er at alle våre innerdører kan fås som skyvedører. Måltilpassede skyvedører. Alle våre skyvedører produseres på mål for å passe perfekt inn hjemme hos deg. Design dine egne dører på elfa.


Uansett hva slags garderobe du er på jakt etter , enten det er walk-in closet eller bare en enkel skyvedørsløsning, lages alt etter dine mål. Til forskjell fra mange andre dører på markedet som gjerne produseres i Østen og konstrueres etter “garderobedør prinsippet” med en skinne i topp og bunn, leveres Veranda skyvedører med karm på alle sider som gjør dem meget tette og stabile. Etter kundens oppgitte mål , fra gulv til tak, og fra vegg til vegg - produseres dørene på skreddersøm. Med skreddersydde dører er det du som bestemmer.


Vi lager dine skyvedører på dine mål , slik at de enkelt passer perfekt inn i hjemmet ditt. Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører. Utvalget vårt spenner fra skyvedør for uterom og til bruk for garderober. Praktiske og pene løsninger Når man installerer en dør må man ta hensyn til hvilken vei den åpnes og plassen den trenger for å åpnes. Det slipper man med skyvedører.


Skyvedører etter mål

Flere bruksmuligheter. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Spar plass med skyvedører ! I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass. En hengslet dør opptar ca.


All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører , hvor dørbladet skyves og ”forsvinner” inn i veggen. Vi har selv plukket og satt sammen løsningen hos Rival på nett, og har forholdt oss til de billigste løsningene vi kunne finne innenfør våre tidligere spesifikasjoner. Rival leverer dørene på mål , som inngår i prisen nedenfor. Tak- og gulvskinner er inkludert i prisen. Det er stor forskjell på tilbehøret alt etter om du velger en innfelt eller utenpåliggende skyvedør.


Skyvedører etter mål

Likeledes vil ditt behov og ønske for tilbehør avhenge av. Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue. Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha. Få skyvedører i alle mål Med et HTH snekkerskap med skyvedører kan du utnytte lagringsplassen optimalt til tross for utfordringer med små rom, skjeve vinkler eller skråvegger. Høyde: Mål høyden fra gulv til tak flere steder (helst for hver meter).


Venstre siden (A), midten (B) og høyre side (C). Det laveste målet er avgjørende for høyden på skyvedørene. De fyller ikke rommet, de skjuler tingene og gir deg fritt spillerom til å innrede med hyller, skuffer, bøylestenger og annet tilbehør. Ikke bare er de praktiske og gir deg full utnyttelse fra gulv til tak – de er også et møbel som tar seg godt ut i rommet ditt. Alle skyvedørene tilpasses på dine mål – og leveres i utallige kombinasjonsmuligheter – alt fra melamin, laminat, farget glass, alle de populære speiltypene, fototapet og en rekke andre spennende emner.


Tegn din oppbevaringsløsning, garderobe og måltilpassede skyvedører i 3D. Angi målene på rommet ditt og planlegg en løsning som passer perfekt hjemme hos deg. Våre kjerneområder er veggskap, garderober, trappeløsninger og skillevegger.


Med gjennomtenkte detaljer og smakfull utforming gir vi deg garderoben du har drømt om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg