torsdag 15. august 2019

Ramme a2

Dersom man tar en titt på vår hjemmeside, kommer det vel neppe som en overraskelse at vi liker rammer. Men ikke bare liker vi rammer , vi er også alltid på jakt etter de fineste rammene, slik at dere alle skal kunne ha perfekte rammer til motivene deres. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.

Velg om bilde skal dekke hele rammen eller om det skal være luft rundt. Heng opp eller plasser rammen på en hylle, med et vakkert kort, plakat eller en blomst du liker spesielt godt. Rammene er laget i Danmark. Dobbelsidig plakatramme mm Dette er en kraftig ramme , med ett tøft, massivt uttrykk.


Alle rammene har øyeoppheng til å henges opp vertikalt. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Vi gleder oss til å dele julen med deg!

Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Aer et iso-format og er dermed en 1 standardiseret størrelse. For at være helt nøjagtig er Amålet 40x5cm.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Til alle våre rammer har vi også passende passepartouter og fotopapir. Både våre passepartouter og fotopapir er syrefrie, men bakplatene i fotorammene er. Moebe ramme er tegnet og produsert i Danmark. Setter du sammen dette, får du denne fine rammen med et flott og rent uttrykk.


Gummibåndet som holder rammen sammen, kan brukes for oppheng. Lekker og stilren ramme fra MOEBE i Astørrelse, kjøp på bolina. Naturfarget eik finnes også i A2. Ferdige rammer og passepartout får du kjøpt i en del standard størrelser.


Jeg har brukt en del rammer i størrelse 30x40cm fra Clas Ohlson. Desverre har de sluttet å føre en spesiell type svart ramme som jeg syntes var enkel og stilig og hadde god kvalitet, men de har en del andre typer som også er Ok. Her er tale om en meget konkurrencedygtig snapramme i en særdeles efterspurgt størrelse.


Opti Asnaprammer ligner som udgangspunkt almindelige snaprammer, men har flere fordele, idet de skarpe hjørner er erstattet med bløde ditto, ligesom rammen kommer med et støbt bagpanel.

Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg