mandag 26. august 2019

Putetrekk 55x55

Putetrekk 55x55

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.


Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor.


Handle trygt på jotex. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. DESIGNERS GUILD PROSERPINE PLATINUM PUTE 55X55.


En elegant pute med uttrykksfulle blomster i myke toner. Digitalt printet på myk, vasket lin. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Din handlekurv er tom.


Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning Omgi deg selv med flotte ting. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt.


Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Alle puter med diamant eller perledekor skal vaskes på vrangen. Enten skylles opp for hånd eller på grader i vaskemaskinen. Innleggsputer er genialt når du ønsker å ha en fleksibel stil og enkelt kan bytte putetrekk , farger og stil.


Innleggsputene våre er fylt med andedun og andefjær som gjør de ekstra komfortable. Klassisk pute i lin med doble vinger rundt sømmen. Kun putetrekk , innhold selges separat. Hos Chilli finner du Puter i høy kvalitet til god pris – fra kr.


Putetrekk 55x55

Stort sortiment av Puter i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Noen dager fortjener man å få hvile.


Slå deg ne lene deg tilbake og hvile hodet mot en komfortabel pute som du forsiktig legger bakom hodet. En vakker pute med motiv av vakre peoner og roser. Ensfarget bakside i fargen sea mist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg