fredag 9. august 2019

Reinsdyrskinn sitteunderlag

Reinsdyrskinn sitteunderlag

Stort utvalg og god pris på saueskinn, saueskinn-sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Reinsdyrskinn har lange tradisjoner og er like dekorative som de er varme. Sitteunderlag i reinsdyrskinn til utebruk.


Perfekt på tur, på terrassen eller i grillhytta. Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk. Hele reinsdyrskinn som er garvet.


Passer perfekt til turbruk, i grillhytta eller som ekstra liggeunderlag på teltturen! Impregnert på baksiden slik at det tåler all slags vær og vind. Egner seg utmerket til vinterbruk da det ikke trekker til seg like mye fuktighet som andre.


Reinsdyrskinn sitteunderlag

Heng alltid skinnet på tørk etter bruk. Produktet kan avvike fra bildet. Våre reinskinn er impregnert og av beste kvalitet, for utebruk gjennom hele året. Deilig som liggeunderlag i teltet,.


Sitteplate av reinskinn med impregnert underside. En sitteplate i reinskinn er noe av det varmeste du kan sitte på. Den isolerer meget godt selv på snø og is og.


Reinsdyrskinn sitteunderlag

Vårt sitteunderlag i reinskinn gjør rasten i lyngen ekstra deilig. Skinnet er impregnert for å tåle friluftsdager gjennom hele året – enten du bruker dem til fjells, ved havet eller på verandaen. Varmere sitteunderlag får du ikke. I dag med ein årsproduksjon på over 80. Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn.


Velg type, fargenyanser og antall. Vi sender på dagen og tilbyr fri frakt og retur på våre skinn! Garvet og impregnert skinn som tåler fukt. Passer fint på bålbenken eller i. Til kassen Mine sider Logg.


Helskinn av impregnert og spesialgarvet reinsdyrskinn for utebruk. Behandlingen sørger for at skinnet tåler mer fuktighet og at det røyter mindre noe som sørger for et opptimalt undelag på turen. Reinskinnet er meget isolerende og er helt suverent på f. Spesifikasjoner: - Størrelse: Ca. Testens beste alternativ hvis du ønsker å kjøpe et rimelig sitteunderlag til korte turer. Vi anbefaler dette sitteunderlaget hvis du for eksempel skal kjøpe sitteunderlag til barn som skal på tur.


Det kan enkelt brettes sammen, og over- og undersiden er aldri nær hverandre. Espegard Villmark Polar - sitteplate i reinskinn er impregnert skinn for utebruk. Dette er mest sannsynlig det varmeste sitteunderlaget på markedet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg