tirsdag 13. august 2019

Ramme med lys

Fraktfritt over 3kr. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Kombinasjonsplate med hull i ELKO Plus design.


Ramme med lys

For bruk i innfelt installasjon, eller i kombinasjon med ELKO Plus påveggskappe med samme antall hull som ramme. Ved montering av brytere må festeramme L3el. Eksklusiv, dobbeltfjæret madrass med komfortsoner som gir en enestående og ergonomisk korrekt støtte. Dekorrammer for 1-, 5- og 2-hull, gir et diskret blått lys fra materiellets bakkant.


Den lysende rammen kan fungere som markeringslys, eller dekorativt element. LED i hver ramme gir jevn lysfordeling, meget lang levetid og minimal varmeutvikling. Lyset spres rundt i rammen gjennom en optisk lysleder. ChiCura rammene er laget av vakker solid eik eller europeisk tre. Pris NOK 28inkl.


Ramme med lys

Blits, lys og studio Gå til Blits, lys og studio. Bakgrunn Blits og kameralys. En av Norges ledende leverandører innen interiør. Ramme m passepartout. Bilder,møbler,lysestaker hos oss finner du det meste til hjemmet.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. KAMPANJE – BEGRENSET ANTALL. En meget flott og plasseringsvennlig elektrisk peis. Den kan brukes som et møbel i et miljø, samt at den i tillegg er en god varmekilde på kalde høst- og vinterkvelder.


Ramme med lys

Lyser med svakt blått skinn og gir et effektfullt utseende. Kronelys Rustikk 2X30Cm Lys Rosa. Aluminium snap- ramme med mm profil gjør det enkelt å skifte budskap.


De brede rammelistene gir også en ekstra beskyttelse mot vann-inntregning. Lyskasse for utebruk kan monteres både vertikalt og horisontalt, og vi har lyskassen til salgs i hele formater. Lys -skilt er i mange sammenhenger en mesterselger. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Dekorrammen, som finnes til 1-, 5- og 2-hulls rammer, gir et diskré blått lys fra materiellets bakkant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg