onsdag 21. august 2019

Rørstrand servise

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Servise serier for Restauranter. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Enkel og billig handel på Cellbes.


Bak produktene står kjente designere som Louise Adelborg, Marianne Westman, Signe Persson-Melin og Monica Förster.

Gjennom årene har de skapt alt fra fargerike retro servise til rustikk servise i steintøy og mer subtil servise med blomster og grafisk design og noen av de mest kjente mønster er Mon Amie, Eden og Ostindia. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Fargene er hentet fra naturen og skaper et samspill der fargene både kan kombineres eller benyttes separat.


Swedish Grace finnes i en rekke ulike farger. Også designet er inspirert av. I løpet av årenes løp har blåfargen benyttet i designet variert litt.

Ostindia er fortsatt et av Rörstrand sine mest solgte serviser, og ble for litt siden kåret til århundrets servise. Alt frå dei første åra gjekk det å bestille større bordoppsettingar i same dekor, men det meste var bestillingsvarer og noko namngjeve servise fanst ikkje. Elegant servise er noe som bør finnes i alle hjem.


Det er et gledelig syn for gjester og familiemedlemmer, både i det daglige og i høytidene. Hva skjuler seg bak trenden? Finn din favoritt hos oss! Levering på 3-arbeidsdager. Velg mellom alle de populære seriene.


Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Ostindia ble stemt frem som århundrets servise i Sverige, og det har en helt spesiell historie bak seg!


Ostindia er kåret til det svenske århundrets mest populære servise , og ble skapt gjennom en taps skatt. Kina utenfor Goteborg. Knut Almstrøms kone en dag fikk synet på den og sa historiske ordene.

Med vårt brede utvalg av servise kan du servere alt fra frokostblanding til deilige og delikate middagsretter. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for. COLOR_SELECTOR_SLIDER. PRODUCT_SERIE_HEADING. CARE_INSTRUCTIONS_HEADING.


ProductSeriesPageCtrl. Kjøp og selg porselen og utstyr til kjøkkenet fra Rörstrand porselen på QXL. Kulinara, inspired by the flavours and changing seasons of Sweden, has been created especially for everyone who loves to prepare food.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg