torsdag 8. august 2019

Owatrol terrasserens

Owatrol terrasserens

Merket OWATROL er i dag mer levende enn noen gang og har en historie rik på nye produkter på markedet. Owatrol har et stort sortiment av kvalitetsprodukter spesielt utviklet for vedlikehold av båt. En komplett serie dedikert til innendørs og utendørs dekor.


Owatrol terrasserens

Produkter til Industri produksjon. Dette sortimentet tilbyr produkter for beskyttelse og overflatebehandling av treverk, så vel som beskyttende behandling av andre. På bildene ser vi allikevel at treverket har fått et mørkere oljet utseende.


Ved bruk av Owatrol sin Net-Trol terrasserens ville nok plankene fått tilbake mer av sin opprinnelige farge dersom det hadde vært ønskelig. Rengjøring for skittent og grått treverk som gjør undelaget lysere uten å fjerne treverkets. Er nøytral i forhold til underlaget – biologisk nedbrytbar uten løsemiddel.


Owatrol Olje kan oppnå bedre resultater på rustne overflater da den bruker rusten som pigment for å danne en beskyttende finish. For å gjøre malingen rusthemmende, blandes Owatrol Olje med maling. For å bedre malingsutflyt, blandes 5- Owatrol Olje med maling. Hempels gelcoat cleaner powder koster kr 17 så syntes ikke noe av dette er avskrekkende. Etterfulgt av en runde med polering så bør dette bli gull!


Påføring av terrasserens. Husk at rensen er meget sterk, bruk derfor vernebriller og hansker. Før du påfører terrasserensen er det en fordel å fukte terrassen med hageslangen. Deretter dusjer du på terrassefornyeren med en hagesprøyte. Rensen bør virke i ca 10.


Owatrol terrasserens

Stabil Terrasserens liter. Har selv brukt Owatrol Dklar i flere lag vått i vått og funker som bare det. Dersom det tørker før neste lag legges vil det lett bli klissete. Da skraper du det bare bort. Holder terassen impregnert hele sommeren og deler av vinteren.


Koster mer enn den vanlige luft forurensingen de selger i store mengder. Sammenlign pris på Gjøco maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Kjøpt på apotek, blir det medisinpris.


Kjøp heller Owatrol terrasserens som inneholder det samme og er bedre å arbeide med. Gå ut på terrassen, slå blikket ned og vurder tingenes tilstand. Faren er stor for at gulvet er grått og skittent. Ved møbler som utsettes for mye slitasje bruker vi Epolan V gulvmaling som også flyter godt,og har litt høyere glans.


Gi oss gjerne tilbakmelding hva du synes om du får prøvd den. Ta små områder av gangen slik at rensen ikke tørker inn mens den virker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg